Weekend warriors


Handlat lite idag.
Är.så.jävla.pepp.
Vill åka nu eller minst imorgon! Jobbar dock 14-22.30 så det blir nog ganska ovärt ändå.. Åker senast kl. sju på Torsdag, för den som vill anteckna! Har packat idag, fått ner det mesta, mina bästa tips är;
Ta bara med saker du inte är rädd om. Eller gör som jag, ta med kläder du skulle vilja (men inte kan) skiljas ifrån och hoppas dom försvinner!
Allt du tar med i form av tandkräm, shampoo, solkräm och likande = ta en gammal, nästan slut om du har så du slipper ta med det hem igen. Köp en ny tub eller flaska hem och ta med den gamla.
Till sist till alkoholen; har du tänk vara shitfaced? Ta med starka grejer, cider/öl är tungt, tar plats och fyllan tar lång tid att nå, samt hinner drickan bli varm/avslagen innan du fått i dig den, (om du har ett gött tjatigt camp.) Vill du ändå envisas med sådant så är det 33 cl. som gäller, så dom tar slut någon gång och du slipper ovan nämnda problem.
Så tänker jag iallafall!

På hästfronten ser det ut som så att jag pessoade igår, det gick bra. Vad annars man bara står ju där på mitten.. Idag var ja ute en liten sväng i skogen med en del bus och brall, kul! Imorgon blir det nog några intervaller på banan om vädret är ok, kanse 12 varv x 4? Pallar nog inte mer, känner mig stressad hela tiden just nu!

Kommentarer
Postat av: Malin

Fy fan vad rätt!

2012-06-13 @ 01:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0