My heroine


Tja gör vi skänkelvikning elle? Full dag igår med jobb 7-11, Mette 12.45-13.45 sedan Silverstein i Götet med Amanda. Men tror jag börjar med att skriva om träningen så kommer konsertrapport imöra.
Träningen gick väldigt bra tycker jag, jag fick med mig en hel del därifrån och både jag och Nicke var sås efteråt. Fick rida med tyglarna i kors i stort sett hela lektionen. Jättenyttigt var det, helt plötsligt blev man mer tvungen till att rida för skänkel och säte. Kunde inte leda eller fixa och trixa med handen, bara styra lite och ställa igenom på ett helt nytt sätt! Fick även veta vilken muskel i benet jag skulle spänna för att komma ner djupare i sadeln vilket resulterade i att det kändes asbra i tio minuter tills muskeln kom på att jag aldrig använt den och den egentligen inte existerade. Kramp och en del cp-ryck i foten helt enkelt haha. Men himla enkelt sätt att "komma ner" om man bara fortsätter tänka så kommer ju den muskeln snart finnas där. :)
Skulle även jobba (mer) på att Nicke ska lyfta sig själv i bog-manke delen istället för att ens prova om han får hänga i min hand. Mycket nyttigt att öva på hemma och roliga övningar, filmer kommer och då skriver jag formodligen mer om vilka övningar vi gjorde. Kan bara säga det att JÄÄÄVLAR vilka skänkelvikningar min häst egntligen kan göra!

Reading festival 2012

2311:- så mycket la jag ut på en jävla festivalbiljett idag! Men OH MY FUCKING GOD VAD BRA DET KOMMER BLI, kommer fän dö! Så taggad, dom har haft ett, ETT, bandsläpp och det är redan fetare än fetast. Och min Jockeboi är bäst, ringde idag och sa att "du kan ju betala hyran när du kan och boka den där biljetten nu medan det finns." Big up, I love u!

Min compability på last.fm säger 95%  och mina ögon tåras är jag läser line-upen. Biljetterna brukar dock sälja slut på någon dag till Reading/Leeds men kikade runt lite och folk whinade om att det är samma band som alltid. Aja vilket I-landsproblem för er, men jag har då inte vart där tidigare och även om jag redan sett det mesta jag vill se så kommer detta kicka ass! Många av "mina" band har även släppt nytt sen jag såg dom sist så det blir nog töppen. Ser mest fram emot Enter Shikari, You me at six och såklart my dearly beloved All time low. Ser även fram emot nästa bandsläpp, jag önskar mig Refused, Gym class heroes och Lostprophets.

Airplanes


Dressyrtävling nu på söndag? Sugen haha, är trällen ledig och Nicke asfin på Fredag är det mycket möjligt att jag pluggar program på lördagkväll!

Godspeed

Sleepers can't just wake the dead

Tror jag dödar min katt snart! Han kan "wake the dead" fan cp i hela huvudet, jagar batterier på golvet, mina händer som flyger över tangentarna, går på tangentbordet, biter mig i hakan, river ner allt han kan på golvet osv.
Anyhow, spenderade eftermiddagen och kvällen i stallet. Nicke fick ett ganska kort trimmpass uppe på banan utan stigläder så det blev mycket galopp eftersom jag inte örkar sitta ner i trav hur länge som helst. Tänkte mycket på det Pia sa sist, kändes som att han lossnade något grymt och var svett efter bara 20 minuters effektiv ridning (mycket galopp.) Skrittade då ut en sväng men red inte alls länge. Imorgon blir det en ordetlig uteritt med Emma och Enzo. Sen trimm tors inför Mette fredag.
När Sjövik var klart för dagen åkte jag bort till Pia för att rida Shutt och Bjutt. När jag red Bjutt hade jag publik i form av (forne) HV-spelaren Noah Welch och tillhörande flickvän. Bara för det fick Bjutt ett såntdär ryck där hon blir rädd för "tigern" på ryggen men jag kept my cool och hon lugnade sig. Hon försöker typ springa ifrån det hon har på ryggen haha. Tog bara manen och hängde med tills Pia kunde lugna henne. Kunde sedan trava, stanna och sätta igång själv ute på rakan, med Pia en bit ifrån i linan. Så hon var trots allt väldigt duktig idag. Vi "handled it well" helt enkelt och enligt Pia var jag brave haha ;)
Shutten var lika cool som hon varit hela tiden och idag travade vi ute på linan på banan. Jätteduktig tjej som jag tror jag kommer falla hårt för när hon blir mer ridbar.

But it's so hard when you're shallow as a shower

Uh. Riktigt sliten idag alltså. Min kropp för högljudda protester mot att jobba fem dagar i rad. Nicke fick vila igår, lite gos och noggrann mockning fick räcka. Följde sedan med Emelie ut till Aska där vi inte heller gjorde så mycket nytta, lite lösgalopp bara. Stor skillnad på häst och häst så att säga. Istället för duracellkanin lutar hon mer åt filbunke nu! Vi drog senare hem hit och röjde igenom lite serier och bakade. Håller på att äta upp kakan till frukost nu men funderar på att laga mat istället. Mackor är tråkigt.
Borde ta tag i damsugarn med och dra ett varv men det får vi se när det blir. Eftersom det är (om möjligt) ännu tråkigare än mackor, diska däremot <3
Jag och Emelie diskuterade igår vem man skulle se ut som om man fick välja, varför minns jag inte. Men jag har nog svaret nu iaf. Kolla på Californication and you'll see why!


The Dilemma


Borde söva men fastnade i PS där jag inte är någon stjärna och är nog inte nöjd.. Lekte med you me at six citat och inte heller det funkade ;)

She's Offbeat


Såhär efterblivo känner jag mig just nu, började 8 tors och fre, 7 lör och sön vilket idag var som kl 6 pga. omställningen till sommartid inatt. Som grädden på våfflan (usch) börjar jag 7 imorgon med! Meeen förhoppningsvis får jag liiite mer cash om en hel jävla månad än vad jag har just nu. Jävla liv, har shoppat dressyrgjord och läder á 100 kr styck pga. att fattiglappsfaktorn är hög. Mamma tog dock min Mette-räkning, mamma är bäst (fast på Fredag ska Nicke vara bäst!)
Har inte så mycket att säga eftersom Jennifer tog Nickolas idag. Bilder hittar ni på hennes blogg. Förhoppningsvis får jag lite bilder nu i dagarna och kanske på Fredag.
Jocke har dessutom lämnat mig för ännu en jobbvecka som nog mynnar ut i en uppsägning. Får se vad som händer med det. Just nu lutar jag åt sängen för att imorgon åka till Shell igen, just nu är det jobbet roligare än Djursjukan men det är förmodligen nyhetens behag? Dock hade jag i Fredags 47 kunder/h och då går ju tiden rätt snabbt så att säga!

Stereo hearts

Fullt jävla upp kan man säga, har jobbat massor enligt mig (som är van vid varannan helg och något extrapass då och då.) Var iof. helt ledig tis och ons men fick bara sova en av dom mornarna för den andra gick åt till att följa med Carro till V-ryd där vet. inte hittade något onormalt så det var gött!
Nicke har bara varit ute i skogen på lite halvfart senaste dagarna, idag var vi snäppet seriösare och klädde på oss dressyrsadel och allt och red bort till moster Pia. Där får man havre säger Nicke ;)
Jag ska börja hjälpa Pia med hennes inridningar är tanken, eftersom jag har ridavstånd eller bara kan ta bilen förbi när jag är klar i Sjövik så är det ju sjukt smidigt. Var där i Onsdags och idag då. Hästarna vi jobbar med just nu är Off Beauty "Bjutt" e. Balou du rouet - Voltaire, fyra år gammal har varit i "inridningsfasen" längre än normalt då hon blev skrämd de första gångerna och kan fortfarande bli upprörd om man "rätar" på sig i sadeln för snabbt. Har suttit på henne för andra gången idag och Pia intygar att hon förut var okontaktbar när "rumänen" satt på henne (innan tre-års.) Nu går det dock som smort och vi travade idag!
Den andra hästen är Shutt On "Shutt" e. Sir shutterfly - Voltaire, hon är tre och ska förmodligen visas på treårs. Henne var tredje gången jag satt på och andra gången i trav, ej riden innan förutom av "gubben" mao. en overall fylld med havre. Shutt är Pias dotters häst, som hon 13 år gammal säger att hon ska tjäna pengar på och det lär hon göra. Så fin!

När vi var färdiga med småttingarna red jag Nicke ett par varv på banan och Pia coachade lite, hon är lite mer gammaldags än de jag rider för i "vanliga" fall. Men gudars vad fin han blev! Hon fick mig att sluta fokusera sönder mig på yttersidan och istället ställa igenom honom, hitta bjudningen, spåra korrekt osv. för att sedan kunna plocka upp på yttersidan. Gillar att rida för många olika sålänge det inte krockar totalt med vad man fått höra innan/jobbar med för tillfället så tummen upp. Red sedan hemåt i kvällssolen och galopperade nog vårat snabbaste någonsin, det var så jävla gött att jag ville gråta.

Style doesn't matter when you're on your back


Liten bit från 110n, vet inte vad jag ska säga, tycker jag rider som jag borde, men kanske skulle satsat allt framåt in i komben och plockat bort ett, men vågar inte det.. än.. Jaja, varsågoda!
Idag fick Nicke lösgaloppera uppe på banan, tanken är att detta blir en lugn vecka för oss båda och hoppa ska vi inte göra på ett tag. Kör på hårt med dressyren nästa vecka då det också är första Metteträningen på fredagen, längtar!

Bieffen sprang sig svettig under bock och bus på typ 15 min medan jag pratade i telefon, lättroad hezt.

Judas

Kände mattans dragningskraft och en plötslig vilja att lägga mig på den och sova nyss när jag letade efter en bh. Men icke, häller istället i mig en Bacardi breezer med mangosmak innan jag ska ta bussen mot olearys för hockey, ja jag är ganska sen osv.... Jobbade till 16 på Shell vilket gick tusen mil över förväntan ungefär, drog sedan direkt till stallet där nicke fick noggrann mockning och borstning men hade inte tid eller ork att rida och det var skenväder ute så det fick va idag. Sen lämnade jag mammas bil på ryhov och gick hem, det är aslångt med mina mått mätt. Ska jobba igen på torsdag och fredag på Shell och sen djursjukan lör och sön som vanligt. Imorgon är jag helt ledig och tänkte lägga tid på att städa och på onsdag är planen att följa med Carro och Cornelia till kliniken i Vaggeryd. Full rulle!

Seven days a weekSåhär såg vi ut idag på tävlingen! Nicke var helt off alltså. Första klassen var väl bra. Dålig galopp och stopp på ettan, sen satte jag hälarna i och han tog ett extra språng på de tre första hindrena, men inte fan gav jag mig, utan fortsatte rida på min plan och tillslut rättade han sig efter mig så det kändes verkligen jättebra att få min vilja igenom. (Istället för att börja backa åt honom och lägga till ett som jag gjort så många gånger förr!)
Inför 110 kändes det bättre på framhoppningen och jag avslutade med att rida fram som fan ett helvarv på stora utebanan. Gick in i 110n och tänkte att han redan hade stannat två gånger och red därför som jag gjorde i första klassen redan från början. Kom perfekt på ettan och skulle bara fortsätta på sex galoppsprång till tvåan. Tji fick jag Nicke stannade på ettan igen!! Red an precis likadant då hoppar han går perfekt fram till andra och hoppar trean lika bra. Lång väg till kombinationen med oxer in räcke ut, hästen bestämmer sig för att sätta sig i b hindret (ett räcke med tre bommar som var lågt) men nej det gick inte, kom på det igen och tvingar igenom honom på två galoppsprång istället för ett (lol, han är 170.) Hoppar sen fem, sex bra ska rida på fem språng fram till sjuan men får ett halvt extra med bromsen i men nicke kravlar sig över paralelloxern som ligger på 110 med benen hängandes. Sen var det bara att klämma över honom lika illa på åttan.
Kändes som att jag var själv inne på banan i andra klassen och Nicke var kvar i lastbilen, alltså han har ALDRIG varit så ofokuserad. Sprang och gnäggade inne i ridhuset som en orutinerad fyraåring som nyss lämnat sin bästa kompis. Blev riktigt trött på honom idag då jag faktist gjorde allt jag kunde och verkligen ville och försökte :(
Får se om det bara är att "ta nya tag" som det så hurtigt heter eller om jag faktist ska försöka hitta mig en läromästare istället att bara glida runt 110 på och såsmåningom 120 för idag kändes glidet och 120 jääävligt långt borta!
"Viss utrustning medföljer såsom spade att gräva ner honom med när du tröttnat" Okej to mean förlåt!

Let the hammer

FALL!

Haha, precis hemkommen från spelning i Folkets Park, Jockes syster och pojkvän är här denna helg så tiden går åt till att umgås och jag bor ju fortfarande ute i Tunabo. Men jag slipper tänka i ensamma skräckfilms-tankar, eftersom Jocke sover där nu med :)
Imorgon kommer det dock bli mer tid framför datorn, eller rättare sagt måste bli. Anledningen är att jag fått ett nytt jobb som timanställd på Shell! Woop, woop! Så ska plugga in lite grejer via en awesome hemsida som kommer göra mig awesome redan till på måndag (hoppas jag.)
På söndag är det tävling i Bratteborg som gäller, Nicke ska gå 100 och 110, samma som Emma och Enzo ska hoppa och Erica tar med sig Shaggilaggan och Bo-Inge så bilder utlovas! Ska bli kul att komma ut igen även om det varit lite si och så de sista gångerna jag hoppat, men eftersom jag kommer rida lika bra som i Värnamo och inte (överdrivet) snabbt så kommer det gå finemang. På träning och vid hoppning hemma försöker jag lägga i en växel till iaf. men än så länge är den växeln lite knackig för oss båda.
Så på söndag ska jag satsa på lagom för mig och Nickelodeon, men hellre för snabbt än för långsamt i bakhuvudet.
So long my friends vi hörs ordentligt nästa vecka, jag lovar :)

Houseguard

Är nu på plats hos moster Pia, har hittills bondat med en hund av tre, får se hur det slutar. Ingen av dom är det minsta agressiv dock (peppar, peppar) så dom vänjer sig nog snart. Trots att jag jobbar med hundar så är jag inte en hundmänniska eller hundvetare. Tycker dom är grymt svåra att få grepp om, jämfört med en häst som man oftast läser som en öppen bok. Hundarna här ute verkar mest undra vad fan jag gör i deras hus och varför inte deras vanliga lilla familj är här.
Annars har det varit en dag i stressens anda likt igår, så jag kommer nog sova som ett litet barn efter en utflykt med dagis. Försov mig dessutom till jobbet för första gången, börjar ju 7 men 7.50 ringde Carro och undrade vart jag var, mitt svar var "försoven" men jag stämplade in 8.01 så det var rätt bra jobbat trots allt. Nicke har Jennifer kört med idag, trimm stod på schemat och han hade visst blivit svett så det gjorde nog nytta :)
Ska försöka ta lite bilder nu i dagarna på den underbart fina gården jag befinner mig på just nu. Just det, hela 22 hästar finns det att pyssla med också, dock är det mest avelston och unghästar men en del är ridbara och en del i inridningsfas, så nog finns det något att göra om andan faller på.
Blir nog en utetur på Lisa eller Strea i veckan åtminstone, två hästar jag och Erica red in för tre(?) år sen. Nu ska jag gå ner till gullhunden som tycker om mig och fråga de andra två om dom tänker sova ute inatt eller hur dom ska ha det.

Misery Business

Känns som jag ska kräkas av trötthet, eller dö, vet inte vilket som är värst. Jobbat 7-11 och 17-21, så ovärt att det knappt är sant. Åkte dirr till stallet efter första passet och red ut en runda med Emma och Enzo. Det var trevligt men blåsigt. Nicke var lagom framåt och busade inte alls mycket så det var skönt, hittade inte på något speciellt ridmässigt mer än länga/korta i trav och galoppombyten i galoppen. Åkte sedan hem och åt så kom Pia förbi med lite sista information eftersom jag ska vara hus/gårdsvakt åt henne med början imorgonkväll. Sen var det bara att åka tillbaka till jobbet igen där det bara var en dogge och minst höndra katter. Alla katter var kisskatter och med det menar jag att dom har kissproblem så det är massa fix och trix med det. Jag gillar inte katter förutom min, honom gillar jag ibland. Värst av allt är att jag bara vill gå och lägga mig nu, men vet att det första jag ska göra imorgonbitti är att åka tillbaka till jobbet. Haha gud vilket klagoinlägg det blev, jag tror jag överlever faktiskt!

Lovar att del 2 av bilderna som togs häromdagen kommer snarast! :)

henri de rivel


Helt ok med front rise padden underst och för den lilla summa jag gav. Resonerade som så att den låg klart godkänt utan att vara perfekt, men jag kommer rida i den ca. en gång/vecka och någon träning då och då. Så jag tror det blir superbra, skön var den med, men det var ovant! Min Butet har det grundaste sätet och inte så mycket stöd alls så man sitter väldigt "löst." Så det är en jeeevla skillnad att hoppa upp i en dressyrsadel, fick dessutom länga mina läder från hål 11 till 4 och erica sa att mina ben hängde under magen haha :(
Red mest runt och kände på sadeln idag, Nicke blev ju väldans trötter igår så det fick räcka. Lite lull helt enkelt!

Fireworks


En skymt av det nya schabraket som jag beställt från tophorse, hade gärna tagit en av varje ur deras webshop, dom har så mycket fint!
Ni får en film från träningen igår med, ni ser ju vad jag menar med att jag inte litar på honom bara det blir snäppet högre, men jag bjuder på den!

När detta inlägg publiceras är jag någonstans i Tranås-krokarna för att hämta en dressyrsadel jag ska prova på Nicke, hade vart guld om den passade såhär inför Mette och då kanske vi kan ge oss iväg på lite dressage shows också. Tycker det är roligt att blanda in en dressyrtävling i leken ibland och sist gjorde vi ju faktist bra ifrån oss.

Tävlar lite


http://sodressage.se/2012/march/tavlingsdax.html Hade inte det bruna varit riiktigt snyggt till nya sadeln och Nicke?


http://topclassryttare.blogg.se/2012/march/tavling.html Man kan aldrig få för många..

Mindset

* Rakriktning
* Rakriktning med tempoväxlingar
* Rakriktning i eftergift
Det är det jag och Nicke ska uppnå härnäst kom jag och Erica fram till ikväll. Framridningen gick bra, fick släppa vänster stigbygel då jag satt snett, kan säga att det var som att släppa båda, har alltså INTE tillräckligt tramp i höger. Svårt att få hästen rak om man inte börjar med sig själv. Travade och galopperade på volt och fick ställa utåt och inåt, hitta eftergift från Nickes sida och balans från min sida.
Sedan började vi hoppa på ett litet kryss där det verkligen kändes som att "idag kommer det gå så jävla bra," det gjorde det inte. Eller jo alltså helt ok, men ridningen från min sida var lite off, red så mycket fram att jag inte såg några avstånd alls kändes det som. Nicke skötte det dock bra åt mig en stund tills det blev för tokigt. Började då riva och sen skulle vi hoppa en lite större oxer än vad vi brukar hoppa, inte så man fick svindel precis men typ 120. Gick först en gång, då var jag inte med honom i språnget för att jag inte litar på honom, nästa gång blev det bra men rev, tredje gånget ett jävla monsterstopp så min käke gick av mot halsen på hästafan. Sen försökte vi och försökte och försökte och vi förbarmade oss all tre över denna röda oxer. Antingen stannade vi eller så tog vi ett extra och kravlade över. Sänkte ordentligt och kunde plocka bort det där extra galoppsprånget och fick vara nöjd där. Inte så kul att avsluta så men man kan ju inte vara bäst varje dag. ;)


Saknar min självförtroende boostare Filleflapp.

Feels like spring -Del ett

Här kommer dom busigaste bilderna från gårdagen, förutom den jag redan lagt upp då, den var väl värst eller vad tycker du? ;)
Ikväll blir det träning för Erica, antagligen på rätt basic-nivå då det är med två nya elever ikväll. Får se om det är någon man känner igen. Ska även inviga Scapa-schabraket som jag var och hämtade innan, det är så dösnyggt så jag vill äta det.
Ni som hängt med har ju även läst om och sett Eskadron-skydden jag köpte för ett tag sen (gud vad jag handlat denna månad) idag bestämde jag mig för att lämna tillbaka dom. Ska istället köpa Emmas gamla Tolga-skydd för en tredjedel så mycket. Igår sålde hon sin fine Tristan T, grattis till henne och grattis till hans nya ägare Jennie!

Drive by


Denna bilden är så fin att jag får lite ont i magen alltså. Fattas bara att bakbenen bytte plats så hade den vart perfekt. Det är sällan folk tar perfekta bilder på mig med min kamera, händer det gör det, det ser ni ju. Men det kommer dyka upp ännu fler klockrena bilder här inom en snar framtid, promise!
Ni kan få ett smakprov nu dessutom;


Working 5 to 9

Gör jag ikväll, hade dock en heldag med Emelie planerad, fota osv, meeen när chefen ringer och säger att man ska jobba är det bäst att man gör så! Hann iaf. till Aska innan denna incident så får vi se om vi hinner med Nicke, E slutar 15 och jag börjar 17, så jag tänkte vara sadlad och klar till strax efter tre om E slutar i tid blir det nog mer bilder idag!
Här får ni iaf. ett smakrpov från när jag mördade avtryckaren;


Mer bilder dyker nog upp hos Emelie nångång framöver :)

Spring tour


Hade varit sååå roligt att åka till Henriksdal i år igen men vet inte riktigt om mitt faderskap har lust att betala en till SÅ dyr tävling, hade ju inte ens med mig några rosetter hem förra året så jag förstår honom!

around the world

Kameran fick följa med till stallet även idag, har tänk att bli lite flitigare med att ta med den. Även om det inte blir ridbilder så hittar man alltid något spännande att föreviga som det så lamt heter!

Först såg Nicke ut som tagen ut Hööks-katalogen fast med smutsigt täcke och jag sjöng "and aaaaaaaaaijaj will always love yuuuuhuuu" så falsk jag bara kunde.

Efter att ha stått still lite för länge gav han sig av i en riktig stridshäst trav, kolla bara vilken form han för sig med!

Sen körde han lite mördande caprioler, detta är i uppsprånget alltså..

Sen kom den rätte Niclas fram, för det jag skrev innan var ju bara ljug, här ser ni ju att han varken hör hemma i någon katalog, i krig eller på spanska ridskolan.

För här hör han ju hemma, lite tillsnyggad, i ridhuset med kläder på sig. Tänkte köra en dagnes outfit eftersom jag aldrig ens skrivit vad vi brukar ha på oss. (jag var för smutsig för att vara med på bild)
Träns: Schockemöhle med Sprengerbett (RS dynamic KK-ultra.)
Sadel: Butet Saumur, med Santa Cruzläder och Stigbyglar från Hööks. Mattespadd och Lamicell Schabrak. Magplattan tror jag är Charlies egna.
Skydd: Eskadron

Bestämde även att från och med nu är det vår och ska förbli så, så jag tog ur broddarna, fan för livet om det kommer snö imorgon! Själva ridpasset gick bra, tänkte på det Erica sa om att räta ut honom genom att rida framåt. Körde även en HEL del förvända slutor innanför spåret i både skritt och trav. Det kändes som att han tillslut blev bättre i sin rakriktning, men det är lätt att lura sig själv genom att hålla lite där, ställa lite där och lite tryck med skänkeln så och så vips känns det rakt fast det inte är det.. Men att döma av hur han skummade mer i munnen och frustade lite nöjdare än vanligt så kom vi nog någonvart idag.
Imorgon ska jag släpa med mig Noomie ut i skogen så jag kan få lite ridbilder, gud nåde solen om den inte lyser!

Warm Smiles Do Not Make You Welcome Here


Kan inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte, så antagligen är svaret att jag inte är nöjd..? Tycker du dom är snygga? Med eller utan loggan?

Norman Reedus


This bitch most certainly love Daryl, omnomnom.

Bangarang


Hallooo, säger Nicke.
Jag säger att jag vill ha mer money on my account, please! Vill beställa Scapa-schabbet, biljetter till Silverstein, We the Kings + Simple Plan och gärna några festivalbiljetter också, tack! Vill gärna ha pengar över att tanka för och till några nummer 17 från Spicy House. Fixar du det? Tackar :)
Ska nu sätta fart med lite städande hade jag tänkt, men det brukar ju gå sådär. We'll see.. Jobb ikväll 17-21 och imörronbitti 7-11.

Spännande inlägg osv, jag vet! Har du något emot det så släng in en kommentar om vad jag borde skriva om så finns det en liten chans att jag drabbas av inspiration och faktist gör det. Puss!

...Meltdown

Idag följde kameran med till stallet och nog blev det en del bilder tagna!

Jag fular mig på Nala, skrattar ganska gott åt denna bilden alltså :')


En lite seriösare travbild, funkade fint med trav i båda varven idag :) Rider vidare på måndag för nu är jag stall och hästledig i två dagar.


Låter bilden tala för sig själv och ni fattar nog själva att ridningen på Nicke var ungefär lika seriös. Meh hey, ibland måste man få leka.
Började passet med mycket galopp och red fram, fram, fram i ett försök att få honom rak. Hoppade sedan lite allt möjligt och Erica var typ under hindrena ett tag i fotografins anda.


Ni lär få se fler bilder från denna photosession i kommande inlägg, nu ska jag förbereda för att laga fajitas som jag aldrig gjort tidigare. Hoppas Jocke kommer hem med rätt ingredienser för det underlättar ju!

bliss


Såhär underbart väder hade vi på våran tur till Pia, tar bara 20-25 minuter att rida till gården (som liten drömde jag om att den skulle bli min en dag.) Var där för att det var jättelängesen vi sågs och för att jag ska vara hus/hundvakt åt dom när dom drar på skidresa. Känns bra att ha lite koll och ha träffat dogsen innan det är dags, så dom accepterar att jag är i deras hus.
Nicke var glad på väg dit och har ju hälsat på där förr så han klev in i stallet och tog en skopa havre. Jag, Pia och Ida snackade lite skit och rutiner sen gick vi in en sväng, visade Pia film från Varnamo och hon tyckte han var jättefin och vi var duktiga. Hon sa även att han såg väldigt rund och fin ut över rumpan och hade fått upp nacken lite, vilket Emelie också påpekade sist hon såg honom, det känns ju inte annat än jävligt gött!
Blev där ett bra tag och red hemåt precis innan det blev mörkt, då var Nicke utvilad och hade mer spring i sina ben eftersom det var hemväg, skrittade och travade på i rund, låg och lätt form, det ni! Borde knappt vara möjligt för honom ;)

Pia hade gjort en inridningsdocka!! Jag och erica har diskuterat möjligheterna väldigt länge, men idag fick jag se en livs levande!

God damn

Va skön min säng var imorse, vaknade när klockan ringde, snoozade lite ändå, tyckte jag var vaken, stängde av larmet och råkade sova en timme till ganska exakt, så när jag kollade på klockan fattade jag inte ens att jag hade sovit och var sen som fän. Resulterade i att jag blev sen till Folkuniveritetet, men jag är en sån jävla ögontjänare och skrev en så bra uppgift idag att dom älskar mig ändå! Ska söka två jobb till nu, servitris eller papperstryck det är frågan..? Sen ska jag till stallet och ta hästen bort till moster för lunch, middag eller fika. Vem vet?

RSS 2.0