bliss


Såhär underbart väder hade vi på våran tur till Pia, tar bara 20-25 minuter att rida till gården (som liten drömde jag om att den skulle bli min en dag.) Var där för att det var jättelängesen vi sågs och för att jag ska vara hus/hundvakt åt dom när dom drar på skidresa. Känns bra att ha lite koll och ha träffat dogsen innan det är dags, så dom accepterar att jag är i deras hus.
Nicke var glad på väg dit och har ju hälsat på där förr så han klev in i stallet och tog en skopa havre. Jag, Pia och Ida snackade lite skit och rutiner sen gick vi in en sväng, visade Pia film från Varnamo och hon tyckte han var jättefin och vi var duktiga. Hon sa även att han såg väldigt rund och fin ut över rumpan och hade fått upp nacken lite, vilket Emelie också påpekade sist hon såg honom, det känns ju inte annat än jävligt gött!
Blev där ett bra tag och red hemåt precis innan det blev mörkt, då var Nicke utvilad och hade mer spring i sina ben eftersom det var hemväg, skrittade och travade på i rund, låg och lätt form, det ni! Borde knappt vara möjligt för honom ;)

Pia hade gjort en inridningsdocka!! Jag och erica har diskuterat möjligheterna väldigt länge, men idag fick jag se en livs levande!

Kommentarer
Postat av: emelie

mitt schabbe finns inte kvar :'''( och jag borde nog inte beställa förns efter nästa lön om jag vill kunna tanka mm.

2012-03-02 @ 03:08:21
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0