Godspeed

Sleepers can't just wake the dead

Tror jag dödar min katt snart! Han kan "wake the dead" fan cp i hela huvudet, jagar batterier på golvet, mina händer som flyger över tangentarna, går på tangentbordet, biter mig i hakan, river ner allt han kan på golvet osv.
Anyhow, spenderade eftermiddagen och kvällen i stallet. Nicke fick ett ganska kort trimmpass uppe på banan utan stigläder så det blev mycket galopp eftersom jag inte örkar sitta ner i trav hur länge som helst. Tänkte mycket på det Pia sa sist, kändes som att han lossnade något grymt och var svett efter bara 20 minuters effektiv ridning (mycket galopp.) Skrittade då ut en sväng men red inte alls länge. Imorgon blir det en ordetlig uteritt med Emma och Enzo. Sen trimm tors inför Mette fredag.
När Sjövik var klart för dagen åkte jag bort till Pia för att rida Shutt och Bjutt. När jag red Bjutt hade jag publik i form av (forne) HV-spelaren Noah Welch och tillhörande flickvän. Bara för det fick Bjutt ett såntdär ryck där hon blir rädd för "tigern" på ryggen men jag kept my cool och hon lugnade sig. Hon försöker typ springa ifrån det hon har på ryggen haha. Tog bara manen och hängde med tills Pia kunde lugna henne. Kunde sedan trava, stanna och sätta igång själv ute på rakan, med Pia en bit ifrån i linan. Så hon var trots allt väldigt duktig idag. Vi "handled it well" helt enkelt och enligt Pia var jag brave haha ;)
Shutten var lika cool som hon varit hela tiden och idag travade vi ute på linan på banan. Jätteduktig tjej som jag tror jag kommer falla hårt för när hon blir mer ridbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0