Let the hammer

FALL!

Haha, precis hemkommen från spelning i Folkets Park, Jockes syster och pojkvän är här denna helg så tiden går åt till att umgås och jag bor ju fortfarande ute i Tunabo. Men jag slipper tänka i ensamma skräckfilms-tankar, eftersom Jocke sover där nu med :)
Imorgon kommer det dock bli mer tid framför datorn, eller rättare sagt måste bli. Anledningen är att jag fått ett nytt jobb som timanställd på Shell! Woop, woop! Så ska plugga in lite grejer via en awesome hemsida som kommer göra mig awesome redan till på måndag (hoppas jag.)
På söndag är det tävling i Bratteborg som gäller, Nicke ska gå 100 och 110, samma som Emma och Enzo ska hoppa och Erica tar med sig Shaggilaggan och Bo-Inge så bilder utlovas! Ska bli kul att komma ut igen även om det varit lite si och så de sista gångerna jag hoppat, men eftersom jag kommer rida lika bra som i Värnamo och inte (överdrivet) snabbt så kommer det gå finemang. På träning och vid hoppning hemma försöker jag lägga i en växel till iaf. men än så länge är den växeln lite knackig för oss båda.
Så på söndag ska jag satsa på lagom för mig och Nickelodeon, men hellre för snabbt än för långsamt i bakhuvudet.
So long my friends vi hörs ordentligt nästa vecka, jag lovar :)

Kommentarer
Postat av: Noomie

Grattis till jobbet! :D

2012-03-17 @ 14:27:54
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0