Reading festival 2012

2311:- så mycket la jag ut på en jävla festivalbiljett idag! Men OH MY FUCKING GOD VAD BRA DET KOMMER BLI, kommer fän dö! Så taggad, dom har haft ett, ETT, bandsläpp och det är redan fetare än fetast. Och min Jockeboi är bäst, ringde idag och sa att "du kan ju betala hyran när du kan och boka den där biljetten nu medan det finns." Big up, I love u!

Min compability på last.fm säger 95%  och mina ögon tåras är jag läser line-upen. Biljetterna brukar dock sälja slut på någon dag till Reading/Leeds men kikade runt lite och folk whinade om att det är samma band som alltid. Aja vilket I-landsproblem för er, men jag har då inte vart där tidigare och även om jag redan sett det mesta jag vill se så kommer detta kicka ass! Många av "mina" band har även släppt nytt sen jag såg dom sist så det blir nog töppen. Ser mest fram emot Enter Shikari, You me at six och såklart my dearly beloved All time low. Ser även fram emot nästa bandsläpp, jag önskar mig Refused, Gym class heroes och Lostprophets.

Kommentarer
Postat av: emelie

I fucking hate you ;(

2012-03-29 @ 07:34:19
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Tess

Åh, Reading såg fett ut !Sv: Ja, den där boxervalpen går inte av för hackor - tur att hon snart inte är valp längre så man kan uppföra sig som folk runt henne ist för att låta som en efterbliven get o "gulligull"a med den lilla "tötinötnosen" ! Ska rida några pass till innan det kommer en rescention av nosgrimman - jag är iaf mycket nöjd hittills ! ;-)

2012-03-29 @ 10:06:29
URL: http://felfritt.wordpress.com
Postat av: Sophia

Sv: Nej, om du skrattar åt dom så har du ju bra humor! (samma som mig vill säga) haha :)

2012-03-29 @ 10:39:08
URL: http://sophiakarlsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv: näst nästa tisdag är nästa träning i kolaryd :) om jag är med då men jag hoppas på att jag kan få skjuts :D

2012-03-29 @ 14:50:24
URL: http://dailyhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0