Seven days a weekSåhär såg vi ut idag på tävlingen! Nicke var helt off alltså. Första klassen var väl bra. Dålig galopp och stopp på ettan, sen satte jag hälarna i och han tog ett extra språng på de tre första hindrena, men inte fan gav jag mig, utan fortsatte rida på min plan och tillslut rättade han sig efter mig så det kändes verkligen jättebra att få min vilja igenom. (Istället för att börja backa åt honom och lägga till ett som jag gjort så många gånger förr!)
Inför 110 kändes det bättre på framhoppningen och jag avslutade med att rida fram som fan ett helvarv på stora utebanan. Gick in i 110n och tänkte att han redan hade stannat två gånger och red därför som jag gjorde i första klassen redan från början. Kom perfekt på ettan och skulle bara fortsätta på sex galoppsprång till tvåan. Tji fick jag Nicke stannade på ettan igen!! Red an precis likadant då hoppar han går perfekt fram till andra och hoppar trean lika bra. Lång väg till kombinationen med oxer in räcke ut, hästen bestämmer sig för att sätta sig i b hindret (ett räcke med tre bommar som var lågt) men nej det gick inte, kom på det igen och tvingar igenom honom på två galoppsprång istället för ett (lol, han är 170.) Hoppar sen fem, sex bra ska rida på fem språng fram till sjuan men får ett halvt extra med bromsen i men nicke kravlar sig över paralelloxern som ligger på 110 med benen hängandes. Sen var det bara att klämma över honom lika illa på åttan.
Kändes som att jag var själv inne på banan i andra klassen och Nicke var kvar i lastbilen, alltså han har ALDRIG varit så ofokuserad. Sprang och gnäggade inne i ridhuset som en orutinerad fyraåring som nyss lämnat sin bästa kompis. Blev riktigt trött på honom idag då jag faktist gjorde allt jag kunde och verkligen ville och försökte :(
Får se om det bara är att "ta nya tag" som det så hurtigt heter eller om jag faktist ska försöka hitta mig en läromästare istället att bara glida runt 110 på och såsmåningom 120 för idag kändes glidet och 120 jääävligt långt borta!
"Viss utrustning medföljer såsom spade att gräva ner honom med när du tröttnat" Okej to mean förlåt!

Kommentarer
Postat av: Malin

haha spaden!

2012-03-18 @ 21:09:51
URL: http://baslandia.blogg.se/
Postat av: Celie

Sv (hoppövning): Gillar också sådana hoppövningar där man slipper noja över att komma fel på hindret. Var höjdrädd ganska länge, så fem och en halva har varit en favorit här också ;)Sv (jaga ben med sax): Ohja, det är så jag jobbar.Lite sådär btw, jag följde din bilddagbok en gång för sisådär tusen år sedan. Sjukt sammanträffande! Kände igen Nicke direkt när jag klickade in mig på din blogg :)

2012-03-18 @ 22:08:07
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Siri

Vill också ha en gul häst

2012-03-19 @ 22:46:26
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: Josefina

Det går upp o ner . Nästa gång det går uppåt är du på 120 =) Så denna sporten funkar eller rättare sagt därför det är en sport :)

2012-03-28 @ 12:08:01
URL: http://jnordlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0