Stereo hearts

Fullt jävla upp kan man säga, har jobbat massor enligt mig (som är van vid varannan helg och något extrapass då och då.) Var iof. helt ledig tis och ons men fick bara sova en av dom mornarna för den andra gick åt till att följa med Carro till V-ryd där vet. inte hittade något onormalt så det var gött!
Nicke har bara varit ute i skogen på lite halvfart senaste dagarna, idag var vi snäppet seriösare och klädde på oss dressyrsadel och allt och red bort till moster Pia. Där får man havre säger Nicke ;)
Jag ska börja hjälpa Pia med hennes inridningar är tanken, eftersom jag har ridavstånd eller bara kan ta bilen förbi när jag är klar i Sjövik så är det ju sjukt smidigt. Var där i Onsdags och idag då. Hästarna vi jobbar med just nu är Off Beauty "Bjutt" e. Balou du rouet - Voltaire, fyra år gammal har varit i "inridningsfasen" längre än normalt då hon blev skrämd de första gångerna och kan fortfarande bli upprörd om man "rätar" på sig i sadeln för snabbt. Har suttit på henne för andra gången idag och Pia intygar att hon förut var okontaktbar när "rumänen" satt på henne (innan tre-års.) Nu går det dock som smort och vi travade idag!
Den andra hästen är Shutt On "Shutt" e. Sir shutterfly - Voltaire, hon är tre och ska förmodligen visas på treårs. Henne var tredje gången jag satt på och andra gången i trav, ej riden innan förutom av "gubben" mao. en overall fylld med havre. Shutt är Pias dotters häst, som hon 13 år gammal säger att hon ska tjäna pengar på och det lär hon göra. Så fin!

När vi var färdiga med småttingarna red jag Nicke ett par varv på banan och Pia coachade lite, hon är lite mer gammaldags än de jag rider för i "vanliga" fall. Men gudars vad fin han blev! Hon fick mig att sluta fokusera sönder mig på yttersidan och istället ställa igenom honom, hitta bjudningen, spåra korrekt osv. för att sedan kunna plocka upp på yttersidan. Gillar att rida för många olika sålänge det inte krockar totalt med vad man fått höra innan/jobbar med för tillfället så tummen upp. Red sedan hemåt i kvällssolen och galopperade nog vårat snabbaste någonsin, det var så jävla gött att jag ville gråta.

Kommentarer
Postat av: Siri

hahahahahahah kefft handwork. jag är inte tillräckligt tålmodig för att göra det ordentligt.

2012-03-24 @ 21:53:58
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: håller absolut med, hellre att dom hoppar men river istället för att stanna! :)

2012-03-25 @ 13:56:02
URL: http://ponnyflickornas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0