Style doesn't matter when you're on your back


Liten bit från 110n, vet inte vad jag ska säga, tycker jag rider som jag borde, men kanske skulle satsat allt framåt in i komben och plockat bort ett, men vågar inte det.. än.. Jaja, varsågoda!
Idag fick Nicke lösgaloppera uppe på banan, tanken är att detta blir en lugn vecka för oss båda och hoppa ska vi inte göra på ett tag. Kör på hårt med dressyren nästa vecka då det också är första Metteträningen på fredagen, längtar!

Bieffen sprang sig svettig under bock och bus på typ 15 min medan jag pratade i telefon, lättroad hezt.

Kommentarer
Postat av: sara

sv. Tack!!Vad fina ni är! Snacka om häftig färg.

2012-03-22 @ 11:35:53
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Sv; Jag tror hästarna ska stå i när man hissar upp dem, thats the point typ. Men det ser lite tricky ut att backa till, det håller jag med om, speciellt om det inte är platt mark hela vägen heller ju!Håller för övrigt med föregående talare, så snygg färg din häst har! Kikade på filmen också, och tycker du red himla trevligt rundan igenom. Ser ut som att han borde har kapacitet att reda ut det där?

2012-03-22 @ 13:23:52
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com
Postat av: Celie

Taskigt av honom att stanna där, såg ju ut som en harmonisk och fin runda innan stoppet. Han kom ju inte in så i botten att han inte kunde hoppa direkt?!

2012-03-22 @ 22:09:28
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Emma

tycker det ser riktigt fint ut, ett stopp eller pet lite här och var spelar ingen roll om man rider så fint och hästen går klockrent resten av banan!:D

2012-03-23 @ 18:54:49
URL: http://ponnyflickornas.blogg.se/
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

kikat igenom rundan, du har en riktigt bra runda hela ritten förutom in mot kombinationen, hästen är fortfarande kvar lite i ställning och inte helt rak kan jag tycka, men jag känner ju inte er men utifrån vad jag ser bara, så är den kvar till i höger, så när du väl kom fram till hindret blir ni inte "klara" och kommer alldeles för tajt, (se byte av galoppen) sen tycker ju jag då att du ska i såna lägen smacka på ordentligt och verkligen hjälpa till, men som du skrev så vågade du inte göra det än men det är ju sånt som man lär sig av! Du kommer ju säkert göra det nästa gång :) om jag var dig skulle jag "spänna bågen lite mer" nästa gång det är komb. på tävling, så du har ben och hand på ordentligt så att i kombinationen att det blir lite spurt framåt utan att du behöver smacka och jaga något. Sen fixar du säkert en bättre avståndspunkt till nästa gång utan problem! :) Det är bara att bygga självförtroende tillsammans så tror jag att det kan funka riktigt bra, du har en superfin häst och red helt klockrent resten av rundan verkligen! :) träna träna så blir det nada problem i framtiden!Djag skulle då träna på lååånga kombinationer, vet inte vad denna låg på men något liknande eller ännu längre. :) långa oxrar in och räcken ut, eller oxer -oxer bara för att träna självförtroendet :) Gla påsk!

2012-04-02 @ 13:44:27
URL: http://forzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0