around the world

Kameran fick följa med till stallet även idag, har tänk att bli lite flitigare med att ta med den. Även om det inte blir ridbilder så hittar man alltid något spännande att föreviga som det så lamt heter!

Först såg Nicke ut som tagen ut Hööks-katalogen fast med smutsigt täcke och jag sjöng "and aaaaaaaaaijaj will always love yuuuuhuuu" så falsk jag bara kunde.

Efter att ha stått still lite för länge gav han sig av i en riktig stridshäst trav, kolla bara vilken form han för sig med!

Sen körde han lite mördande caprioler, detta är i uppsprånget alltså..

Sen kom den rätte Niclas fram, för det jag skrev innan var ju bara ljug, här ser ni ju att han varken hör hemma i någon katalog, i krig eller på spanska ridskolan.

För här hör han ju hemma, lite tillsnyggad, i ridhuset med kläder på sig. Tänkte köra en dagnes outfit eftersom jag aldrig ens skrivit vad vi brukar ha på oss. (jag var för smutsig för att vara med på bild)
Träns: Schockemöhle med Sprengerbett (RS dynamic KK-ultra.)
Sadel: Butet Saumur, med Santa Cruzläder och Stigbyglar från Hööks. Mattespadd och Lamicell Schabrak. Magplattan tror jag är Charlies egna.
Skydd: Eskadron

Bestämde även att från och med nu är det vår och ska förbli så, så jag tog ur broddarna, fan för livet om det kommer snö imorgon! Själva ridpasset gick bra, tänkte på det Erica sa om att räta ut honom genom att rida framåt. Körde även en HEL del förvända slutor innanför spåret i både skritt och trav. Det kändes som att han tillslut blev bättre i sin rakriktning, men det är lätt att lura sig själv genom att hålla lite där, ställa lite där och lite tryck med skänkeln så och så vips känns det rakt fast det inte är det.. Men att döma av hur han skummade mer i munnen och frustade lite nöjdare än vanligt så kom vi nog någonvart idag.
Imorgon ska jag släpa med mig Noomie ut i skogen så jag kan få lite ridbilder, gud nåde solen om den inte lyser!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilka underbara bilder!

2012-03-06 @ 00:32:09
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Josefina

Ja , jag tror jag såg dig :) vart blir nästa tävling då ? :)

2012-03-06 @ 08:22:23
URL: http://jnordlund.blogg.se/
Postat av: Siri

Tack! I slutet av mars var det ett år sen jag köpte honom, då var han inriden men inget mer. Hoppade in honom i april någon gång och började utbilda honom, så han är grön. Dessutom är han bara 4,5 år gammal (det kanske inte framgår i bloggen), så han har inte någon direkt kroppskontroll ännu. Älskar den hästen, han har ett hjärta av guld alltså.

2012-03-06 @ 10:46:22
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: Timmie

Fin häst du har!! Jätte söt :) haha gillar den bilder där det ser ut som att han "hänger" i luften!Sv: Tack för tipset, har faktiskt inte tänkt på HV-polo hjälmarna! Ska genast gör detta! Tack :)

2012-03-06 @ 11:06:22
URL: http://dressyrkillen.se
Postat av: elsaaa

hahaah nicke, så söt

2012-03-06 @ 13:53:45
URL: http://bman.blogg.se/
Postat av: Josefin

Sv: Läste på någon hästblogg. :) Dom hade varit super men sen när det blev lera och det kommit grus i spännena så fungera dom inte :/ Det var det första jag misstänkte när jag såg dom också. Men om man bara använder dom inomhus är dom nog super :)! Snygga är dom!

2012-03-06 @ 15:40:30
URL: http://jqsefin.blogg.se/
Postat av: Ellen

Vilka fina bildrr, söt häst!

2012-03-07 @ 08:48:25
URL: http://mixto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0