Mindset

* Rakriktning
* Rakriktning med tempoväxlingar
* Rakriktning i eftergift
Det är det jag och Nicke ska uppnå härnäst kom jag och Erica fram till ikväll. Framridningen gick bra, fick släppa vänster stigbygel då jag satt snett, kan säga att det var som att släppa båda, har alltså INTE tillräckligt tramp i höger. Svårt att få hästen rak om man inte börjar med sig själv. Travade och galopperade på volt och fick ställa utåt och inåt, hitta eftergift från Nickes sida och balans från min sida.
Sedan började vi hoppa på ett litet kryss där det verkligen kändes som att "idag kommer det gå så jävla bra," det gjorde det inte. Eller jo alltså helt ok, men ridningen från min sida var lite off, red så mycket fram att jag inte såg några avstånd alls kändes det som. Nicke skötte det dock bra åt mig en stund tills det blev för tokigt. Började då riva och sen skulle vi hoppa en lite större oxer än vad vi brukar hoppa, inte så man fick svindel precis men typ 120. Gick först en gång, då var jag inte med honom i språnget för att jag inte litar på honom, nästa gång blev det bra men rev, tredje gånget ett jävla monsterstopp så min käke gick av mot halsen på hästafan. Sen försökte vi och försökte och försökte och vi förbarmade oss all tre över denna röda oxer. Antingen stannade vi eller så tog vi ett extra och kravlade över. Sänkte ordentligt och kunde plocka bort det där extra galoppsprånget och fick vara nöjd där. Inte så kul att avsluta så men man kan ju inte vara bäst varje dag. ;)


Saknar min självförtroende boostare Filleflapp.

Kommentarer
Postat av: Caroline

SV ok men de brukar ju gå att spänna in riktigt hårt om man vill. Av mina erfarenheter så är det bara schabrak med våfflad insida som ligger still utan att fästa kardborren;)

2012-03-08 @ 23:09:57
URL: http://internationalshowjumping.se
Postat av: Emelie

Sv. Min linje som jag läser heter djursjukvård. Och man har ett ämne som heter djurens hälso och sjukvård. Men när man går ut gymnasiet så blir man djurvårdare med utökat kompetens. Vilket innebär att man får ta vissa sorter sprutor och ge vissa mediciner också :)

2012-03-09 @ 06:55:42
URL: http://jedressage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0