Breaking

Hola qué tal amigos!?
Det heter nog inte så men anywayz, har inte ridit sen jag avrapporterade här sist, mer än idag då, men det kommer vi till. Igår försov jag mig i 1,5 timme så jag hann verkligen inte rida. Feting mycket ovärt att sova istället för att rida på gul. Jobbade kväll igår och när jag kom hem var bästibästJ hemma. Jobbade imorse och tog det sedan lite piano innan stallet, red med Emma och Enzo som hade bestämt sig för att han inte ville tävla imorgon så han var halt ;( Själv var jag sådär härligt lat efter två dagars vila att jag hoppade lite, det är ju faktist det minst ansträngande när man heter Nicaros. Han kändes på hugget och det gick fint as usual när man rider sådär kravlöst!
Det mest spännande som hänt idag var att en elev till Mickan ringde och på tisdag ska jag provrida hennes häst och hon Nicke, jag tvivlar på att alla fyra passar med varandra som handen i handsken, men vem vet? Säger det klick så gör det väl. Då får jag väl vara lika lam som E och helt enkelt byta till mig Lucio istället för Nicke. Låter jävligt okänsligt men det är ju samma sak som att sälja och sen köpa bara lite smidigare.
Ska ta med mig Emelie när det är dags för provridning och gärna Erica om hon mot förmodan är ledig, bilder och skvaller kommer iaf! Nu ska jag göra mig iordning för sängen och gå och lägga min jämte snark.


Kommentarer
Postat av: Camilla

ja, skydden är svarta :)

2012-05-12 @ 08:52:42
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Celie

Jag visste inte att du var inne på att sälja? Vadan detta? Är ju en sjukt smidig lösning om man kan byta hästar! Win-win, liksom :)Sv: Ja, hon har en otrolig kapacitet. Problemet är att när jag går på henne för att öka energin i galoppen blir hon stark, slår sig fri och blir lång och flack istället.. Så det är lite att välja mellan pest och kolera :p Min taktik just nu är att hålla henne ihop i så bra tempo jag vågar och försöka öka på lite för varje vecka.

2012-05-12 @ 11:35:58
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: Okej, då förstår jag! Jag sålde min förra häst för att vi inte riktigt passade ihop. Eller, han var toppen upp till 120 och världens snällaste och goaste, men krävde alldeles för mycket ben (som mina 45 kg icke kunde ge). Älskade honom hejdlöst, men har aldrig ångrat att jag bytte.. Varje ridpass är roligare sedan jag köpte Ärtan och jag har utvecklats något enormt. Självklart ska man inte ge upp innan man har försökt, men samtidigt ska man inte sitta och nöta år ut och år in när man kan få det så mycket lättare och då även roligare.

2012-05-12 @ 12:30:29
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Hanna

Hihi lussebullen, jag som tjatat på sandra att hon ska ringa dig, han är sjukt fin Lucio, men kräver sin ryttare :D Tror han passar dig, fick iallafall den känslan när jag red han :D

2012-05-12 @ 13:29:58
URL: http://dailyhorses.blogg.se/
Postat av: Celie

Sv: Förstår precis! Min förre hade som sagt ingen egen motor, så man fick skapa allt själv. Han bjöd liksom inte på hinder utan bara galopperade på som vanligt med spetsade öron (han älskade att hoppa, men var inte så temperamentsfull direkt ;)), vilket gjorde att jag inte såg avstånd alls. När jag fick Ärtan som bjuder ordentligt och har en vägvinnande galopp var det en helt annan grej och det dröjde inte länge förrän jag såg alla avstånd perfekt! Allt blir ju mycket roligare när man känner att utvecklingen går framåt!

Förstår att det är ett svårt beslut och jag vet hur det är, men jag förstår (och stöttar :)) verkligen om du väljer att gå vidare.

2012-05-12 @ 13:42:52
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Emma Wahlström

Det såg nice ut! Vad är Lucio för häst? Kram

2012-05-18 @ 10:25:39
URL: http://Emmawahlstromfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0