Call me maybe

Har fått så sjukt mycket gjort idag men ändå är det tusen saker kvar att göra och tänka på. Just idag känns allt tungt. Imorgon kommer dock J hem efter NIO dagar borta, det hör inte till vanligheterna och jag håller på att sakna ihjäl mig. Humöret går nog upp nu över helgen även om det är rätt mycket jobb som gäller.
Började dagen med att fixa lite ärenden gällande bilen, vidare till stallet där Nicke var färdigskodd och fick gå ut, alltså blev det vilodag idag. Red istället Nala vilket gick mycket bra. Hon är helt med på noterna nu mera och beter sig som en färdig tre-åring bör. Käkade lunch med Erica och åkte sedan förbi Charlies och Proffskopia sen hem, byta om åka till IKEA och köpa ram till bilderna jag hämtade ut. Började trixa med att få upp dom vilket var ett rent helvete men jag hoppas dom hänger kvar där jag lämnat dom nu! Drog sedan till ett så jävla sanslöst regning NTR, kollade på båda 120 klasserna och blev sjukt tävlingssugen, så det var ju något positivt iaf. kameran hade jag knappt framme då himelen var helt öppen och kameran ändå inte fattar vad den ska fokusera på då..

Kommentarer
Postat av: lisa

Tack för kommentaren! Nej, inte för att en nolla från min sida hade gjort saken överdrivet mycket bättre för laget, men det är ju lite surt när man är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nära mållinjen i grunden i båda klasserna dessutom. Jaja, alla har vi sämre dagar.. även om våra "sämre" dagar endå är ganska bra nuförtiden! Just därför börjar man väl känna prestationsångest till att inte göra bort sig och plocka på sig allt för många fel.. men jaja, det är bara blicka framåt och jobba på prestationsångesten! ;)

2012-05-10 @ 20:14:46
URL: http://lisacandemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0