Du skär

Får panik på Photoshop och HDR nu så jag ger mig fan och bloggar lite istället! (finns det någon ps-kung där ute kan ju den säga till, egentligen är det största problemet att jag bara kan spara den färdiga HDR-bilden i "fel" format.)
Anyyways Emelie följde med till stallet idag och fotade en del, hade en bra galoppbild i kameran men nu hittar jag ingen bra galoppbild när jag kollar bilderna i datorn, haha? Bra galoppbilder på Nicke-lus existerar inte. Han var iaf rätt fin idag, underlaget på banan är inte det bästa att rida en redan tung och lätt snubbelfotad häst på. Men han skötte sig den lilla stund jag red. Jag och fru Behrmann är ju allt annat än snabba liksom.

Här är iaf. en nice travbild på min guldklimp. Och vi busade lite idag med (barbackahopp iförrgår, bad igår, övning för Falsterbo-derbyt idag!)

Sötgöte <3

Glömde skriva att jag red Shutt igår, lägesrapporten är att hon travar from som ett lamm på banan nu, ska galoppera ute imorgon och kanske på banan, we'll see! Nu ska jag sortera tvätt och tänka på att jag är ledig i två dagar :)

Kommentarer
Postat av: Siri

Jaja visst, men jag tror inte att du läste vad jag skrev. När jag hoppar på typ fredag vill jag inte träna på att han ska vara framme för mina hjälper utan att han ska få göra något lätt så att han får en bra känsla i kroppen.Tack för tipsen! Jag ska flytta massor nu när jag inte hoppar.

2012-05-08 @ 07:56:21
URL: http://lamints.blogg.se/
Postat av: jossan

Så läcker han är!

2012-05-08 @ 09:14:31
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag tyckte vi va svinsnabba igår!

Tror nog att det finns en och annan galopppic som funkar med du är ju så jävla kräsen.

Annars har vi ett måhl att göra.

2012-05-08 @ 11:37:58
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0