Pay & Jump clinic arena 120503


Nu börjar jag kunna vara mer med i de flesta språng. Typ 7 av 10 iaf. det känns bra så inte allt blir en drag i munnen tävling.

Ser ut som hon har rätt kul ändå..?

Gissa hur nästa bild i bildserien ser ut, hahahahahahahaaa säger jag bara!

Här är den andra hästen jag fick lov att hoppa, Lindas Atomic Kitten som jag skrev några rader om för bara något inlägg sen. Det var som att rida på smör efter hets-Aska, som jag dock rider med ett stort leende också! Kitty (som jag aldrig hoppat innan och bara chill-ridit-runt-lite en gång innan) fick hoppa 100 två gånger. Hon går i vanliga fall minst 130 med Linda som gått ut lite för hårt med sin onda arm så hon rider förhoppningsvis inte alls nu på ett litet tag. Alltså förhoppningsvis som i att hon ska hinna bli bättre.
Men anyways så tackade jag och tog emot, hoppade första rundan med ett ner för Kitty kom på att vi var över en vattenmatta och släppte ett ben. Andra rundan var ganska likadan men utan pet, smidig häst må jag säga! Galopp och styr så ordnar jag resten sa hon!

Hittade inte autopilotknappen förrän inne på banan så här har ni en bild på ett lite nära språng på en väldigt liten oxer :)Nicke som var väldigt samarbetsvillig blev svettig som en enda lök efter mitt inte alls hårda dressyrpass i morgonsteksolen. Han fick bada och gå ut utan täcke och tyckte livet var en fest!


Ser ni mitt leende när jag rider fjärde och sista bushästen för den dagen? Det leendet säger "Clifford I'm fucking over you!"

Kommentarer
Postat av: Emma Wahlström

Det ser ut som att du har sjukt kul :D Mysigt att rulla sig för lök-nicke ;)

2012-05-04 @ 01:25:14
URL: http://emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: sara

sv. Ja :D En Prestige Meredith D!

2012-05-04 @ 17:15:14
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: sags

Vem är Clifford och vad har han gjort?

2012-05-05 @ 09:12:28
Postat av: saga

Vem är Clifford och vad har han gjort?

2012-05-05 @ 09:13:54
Postat av: Emma

Sv. Clifford är en häst jag hjälpte till att rida in som blev lite kaxig efter sommarbetet och slängde av mig ett par gånger, jag brukar inte åka av utan bara tycka det är kul med bock och istadighet osv. självförtroendet fick sig en törn och jag var rädd varje gång jag skulle sitta upp på hästar jag inte kände och om dom bockade eller gjorde något dom inte "borde" så ville jag helst sitta av.

Men nu är jag mitt rätta jag igen och vill rida alla hästar, speciellt dom bråkiga :)

2012-05-05 @ 13:22:23
URL: http://xoffbeat.blogg.se/
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-05-05 @ 19:54:22
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0