runnin' wild

Jag vet att det är roligt med bilder men mitt huvud är så trött. Ni får en film och lite om Askas dag så ska jag cover up the rest imorgon med bildillustationer! Började kvällen i Emelies stall med att mocka och tjöta, när Aska sedan var i ordning och all utrustning låg i bilen så återstod det bara att lasta. Aska sa att det inte var så bara och brände sönder min hand när hon kastade sig bakåt, hon gick tillslut på när klockan var så mycket som att jag redan borde suttit på framridningen. Det var dock ingen panik då det var lite "kom när du vill" stuk på det hela. Aska var ganska störd över att inte vara hemma och gick med huvudet i vädret och piskade med svansen. Vi kunde ändå bete oss som ett ganska normalt ekipage på framhoppningen.
Inne på banan tyckte jag vi skulle hoppa 70 till att börja med och det höll Aska med om så vi nollade även om det nog inte var det vackraste jag gjort. Lite gas, lite broms, också mycket gas! Gick på fyra vingliga istället för fem på 21 meter, då har man ju lyckats med något eller? Skulle sedan hoppa 80 också och tänkte då att jag skulle bestämma lite mer och faktist sätta lite stopp för hennes hejdundrande framfart men hon sjunger ju som hon vill och stannar då fem meter framför två hinder, som en normal avsaktning, halt och sedan fryser vi fast. Haha det är inte alltid lätt, men hon hoppade ju runt då med och tog faktist ett mer än nödvändigt på vissa hinder så det var bra trots allt.

Yiiiha, håll i manen och hoppas att underlaget håller! Imorgon avslöjar vilken häst jag red mer och nollade med i 100, den är inte gul. Spännande va? Natti!

Kommentarer
Postat av: emelie

ehh, min häst ser inte kul ut.

2012-05-03 @ 11:17:04
Postat av: Celie

Ser inte så livsfarligt ut ändå :) Bättre än på träningen du la upp för ett tag sen?!Sv: Tack så himla mycket! :D Hon kändes verkligen fin i den klassen :)

2012-05-03 @ 12:15:41
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: emelie

vrf lägger du upp på videofy me? jag vill kunna dela från youtube ju ;(

2012-05-03 @ 21:31:34
URL: http://komkoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0