The beach

Hejhoppigalopp! Igår var en bra dag, sov för länge, red ut på tur med Malin och F, Nicke var lagom glad, inte överdrivet. Kvällen spenderades här med fanta och rosé (typ) sen gick vi till piren och jag åt som den binnikemask jag är. Skagen toast till förrätt och Jack Daniels steak på det. Så sjukt göttigt. Var ute för att fira att Emelie är asgammal men vid liv still! Mycket trevligt må jag säga.
Idag sov jag lagom länge och ska snart upp till mamma och pappa för att äta lasagne och önska dom en trevlig vecka i italien. Tyvärr har jag insett att eftersom "min" dragbil är pappas BMW kommer jag inte kunna åka till svarttorp på torsdag. Eftersom den då står parkerad på vilken flygplats dom nu flyger ifrån. Det är lite surt men så kan det vara, håller vekligen tummarna för att allt klaffar när det är P&J på ntr. Funderar även på att be pappa om ett lån till en transport. Är verkligen så trött på att behöva låna vilket allt som oftast inte går, det räcker med att man måste låna bil liksom.. Jag har ju trots allt ett jobb där man får lön värd att nämnas iaf. (70 kr/h efter skatt på djuris tycker jag knappt är lön, däremot 1200 efter skatt/nattpass på shell är deff ett uppsving!) Enda kraven jag har på transport är att den har fyra hjul och jävligt bra golv.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja, tyckte hon verkade bra!:) hehe, lite ovant att träna för ngn bara :P

2012-05-13 @ 15:03:41
URL: http://cammies.webblogg.se/
Postat av: Celie

Sv: Hemligheten är silikonband. Löööööv theeeem!

2012-05-13 @ 22:23:34
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: Tack! :)

Ja, och som man kan töja hur mycket som helst. Jag drar åt gummibanden så hårt att de typ inte går att få bort dagen efter :p Då håller de på min pålle över natten iaf. Men har man en gnuggishäst går det väl inte, antar jag..

2012-05-13 @ 23:30:25
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Yasmine

sv; ja det är ett eländigt träsk det där bromsabroms, men bästa medicinen är nog att hoppa ute! (ska du byta din häst? why?)

2012-05-14 @ 11:58:00
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com
Postat av: Noomie

Köp min transport! Haha (a)

2012-05-15 @ 10:59:19
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0