Yeah, sweet lemonade


Idag blev det lite bad med Nickelus funderar på bikin på söndag och ett heldopp! Han var hur som helst oförskämt pigg och ville bara springa snabbt, tänkte rida bort till sandvägen imorgon och rida helst tre gånger fram och tillbaka i galopp men får se, vi (jag) kanske bara orkar två. Det är trots allt en bit men tror det behövs! Idag när jag satt upp funderade jag över om jag verkligen brukar ha så korta läder när jag hoppar, sen kom jag på att Nicke fick ju gå ärevarv med Ida som kortade lädren fem hål, så det förklarade saken men lite roligt att jag inte fattade det direkt :')
Weeell inte så mycket mer spännande att säga, har vart runt lite här och där idag, tvingade Jocke att köpa en citruspress åt mig så jag kunde göra citronsaft ikväll, haha wtf liksom, den står i kylen och göttar sig nu! Åt middag hos bror och var förbi Amanda en sväng som skulle på misson rädda-Zlatan-ur-ett-träd. Städade även trapphuset idag för första gången sen vi flyttade hit, är väl heller ingen annan som gjort det under tiden så skillnad blev det allt!

Kommentarer
Postat av: Celie

Sv: Haha! Ja, det har hon nog :DFotbad är nice, men är det inte alldeles för kallt med bikinidopp redan?! Hälsning badkrukan.

2012-05-19 @ 10:48:56
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0