All Night Dance Parties In The Underground Palace


Ja, vad ska jag säga? Nicke sa "hej jag tänkte spela Allan" när vi kom in på banan lite småbock och bus sen när han väl fick galoppera så vet jag inte om vi var jagade av något eller vad som hade hänt i hans hjärna. Ett och två ser ju ut som det ska men sen ser ni att jag inte får igenom förhållningarna alls förran på femman då stannar han på B haha. Likadant på sexan, svårriden idag i denna klassen? JA!

Blev lika taggad denna klass när vi var inne på banan, kändes dock bättre även om "vi" la till ett galoppsprång till tvåan. Många hade problem där med stopp/riv så jag är rätt nöjd med det ändå. Sen alltså, kolla trean, som han hoppar! <3 Kände mot femman att vi behövde komma fram lite för att inte få ett så stort läge men fick ingen reaktion så då kom vi stort och då stannade han. Denna klassen var det han som stannade, jag tar inget ansvar, seriöst. Sen var det egentligen fyra fram till räcket men han gled ut på någon slags båge och ville göra likadant igen men icke, det fick han inte. Sen komben är ju inte så mycket att säga om. Man måste vara klar med sitt läge snabbt när hindrena kommer så snabbt ur sväng och det kan inte jag. Tydligen.
Stort tack till Noomie för all hjälp och filmer och allt, hon bara gör det man ber om utan att blinka, obetalbart!

Kommentarer
Postat av: lisa

Tack! :D Jo.. synd att man inte kunde få slutföra rundan iallafall när man har så bra känsla!
Haha, det måste vara något med JFK alltså! ;o

2012-11-12 @ 22:44:21
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Celie

Höjden ser ju i alla fall inte ut att vara några som helst problem :D Såg ju skitbra ut de delar du fick igång flytet, någon liten rivning här och där kvittar ju bara känslan är rätt! Tycker också han ser astaskig ut på femman i andra klassen. Ingen anledning att stanna alls..
PS. Den som filmar andas ashögt..!

2012-11-12 @ 22:54:55
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0