Careless Whisper

Godmorgon världen! Vad kul att det börjar mörkna precis när man vaknat. :) Jobbat en natt av fyra, känns bra att jag kommer behöva lägga om sovandet så jag kan sova på kvällen innan jobb tors-fre för på fredag då händer det! Ska till grevagården och hoppa 110, 120. Kommer sluta jobba sju och åka mot stallet då.
Tävlingen skulle börjat 13 så jag skulle fått sova typ fyra timmar men pga. många starter börjar tävlingen 9, halleluja! Känner att jag ändå vill åka då jag ändå inte jobbar fler nätter sen och Emelie kommer köra om jag tycker att det behövs, hem lär det behövas iaf. Kommer starta Avd B Bed. A, Alltså clear round i båda klasserna, men som jag sa till Emelie håller han på att stanna och ha sig i 110, kommer jag nog inte känna peppen inför 120. Även om 110 går bra kommer jag typ kissa ner mig när jag går 120 banan :)
Igår var vi ute på en lång skrittur, välbehövligt för oss båda, fick lite sol på oss tom. idag och imorgon rider Malin sen trimmar jag torsdagmorgon och förhoppningsvis kan Emma snygga till honom lite på torsdagskvällen. Ja ni hör ju hur fint jag har ordnat och tänkt igenom allt ;)
Nu ska jag snygga till lite hemma i väntan på min sambo som fyller år idag, har inte ens köpt en present, känner mig värdelös. Får helt enkelt styra ihop en god middag med efterrätt så blir nog även han nöjd!

Höjden kommer icke vara le problemo, måste hitta en jämn galopp. Springer han så som i första klassen på JFK får jag helt enkelt välja att rida så eller ta tag i problemet en gång ordentligt där det finns tid, alltså inte precis innan ett hinder.

Kommentarer
Postat av: Celie

Det kommer gå kanon! Känner det på mig, i lilltån (synsk tå, you know).

sv: HAHA, nej. Ska dock dressyra på ridskolehäst på lördag och är typ redan nervös. Kommer skämma ut mig. Aaaahh!!

2012-11-13 @ 20:01:13
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: Haha, jag vet knappt själv :P Blev övertalad av en fd medryttare. Kändes som en kul grej. Är utslagningstävling så det börjar emd att tre rider samma häst och sen går den bäste vidare till nästa omgång och sen rider två samma häst och bäst av dem vidare till final. Sjukt spännande!

2012-11-13 @ 20:05:10
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0