Driving one of your cars

 
Är tröttast i hela världen! Jobbade natten igår, åkte till Skövde, var rejält otaggad till 110klassen men lyckades hitta fokus väl inne på den galnaste framhoppningen jag vart med om. Fick hjälp av Erica vilket alltid är lika uppskattat och man blir liksom lite mer säker och trygg även om det känns som det brukar i övrigt. Inne på banan kändes det så sjukt jävla bra fram till hinder nummer fem. Fattar verkligen inte vad som händer och blev så besviken på att det som händer hände. Flytet vi hade haft fram dit kändes plötsligt bara som tur när han så tydligt visar att han inte alls är framme eller med mig. Blir exakt likadant in i komben och valde därför att styra ur och komma på den igen, då gick det jättefint! Sen höll jag i och gick på sex istället för fem och fick därför ett till nedslag. Sen är jag väldigt nöjd med sista linjen.
Efter denna klass kände jag inte riktigt för att hoppa 120 men både Erica och Emelie taggade till mig lite och jag besiktade Nicke och sov sen en timme i baksätet. När jag vaknade så kände jag mig mer taggad än jag gjort på hela dagen. Fick återigen hjälp på framhoppningen av Erica och det kändes jättebra, han hoppade i alla lägen och det flöt verkligen på bra. Kände mig säker på höjden och på att vi bara skulle gå in och köra. Ettan var samma som i 110 och Nicke satte sig i den oxern tre gånger. Sen var det bara att gå ut, sitta av och bita sig i läppen för att inte riva ur ögonen på honom alternativt piska/boxa i huvudet.

Emelie körde hem och vi kan nog fastslå att han varit så ostadig i transporten för att han inte gillar att åka i den jag lånat mest nu det sista. Han stod som ett ljus 95% av tiden i Emelies transport vilket kan jämföras med att han galopperar 95% av tiden i den andra.
Var hemma runt halv sju på kvällen gick och la mig halv åtta och sov till halv tio och är ändå helt cp-trött. Idag ska jag skritta ut och laga asgod mat tänkte jag. Min aptit blir så konstig när jag jobbar natt. Är hungrig som få men har ingen lust att äta/tugga.
Nu ska jag åka och pussa på valpar och inte alls vilja ha en av dom! På återhörande.

Kommentarer
Postat av: Celie

Alltså, delar av den rundan (början och slutet) är typ det bästa jg har sett er göra! Ser sjukt stabilt ut, härlig rytm och flyt och typ säkrast i världen. Fan att han inte kan ställa upp och hoppa av i de där lägena hela tiden istället för att krypa in under hindret :(
Glöm 1.20:n och ta med de bra delarna från den första klassen. Ni kommer vara bättre än någonsin nästa tävlingen!!

2012-11-19 @ 22:40:25
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Celie

Sv: förstår verkligen ditt dilemma.. Det är inget lätt val. Det är ju en vän, men samtidigt är det ju tråkigt att känna att man inte har möjligheten att utvecklas tillsammans på det sätt man vill.. Det bästa är ju om man kan kombinera de två!

2012-11-21 @ 14:13:40
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0