Shoot from the hip

Lång dag, men jag tänkte fatta mig kort och bara bjuda på lite bilder mest. Erica hämtade mig som sagt imorse och off to the stable we went!
En häst för mycket i stallet om man räknar hagarna vilket Nicke och Bengan var rätt nöjda med. Dom är ju gamla vänner så det gick lugnt till att släppa ihop dem.

Jag är nöjd sålänge det är grimmor som äts och inte täcken ;)
Första man till inridning var Baxter, han är sutten på i stallet två gånger så idag var det dags att hänga och kanske sätta sig i ridhuset, hängde några varv i två omgångar vilket gick jättefint. Bestämde mig för att sitta upp ordentligt tredje gången och pang så känner jag hur mitt näsben borras genom hjärnan eftersom han ställde sig på bakbenen och jag fick hela hans nacke rakt på näsan, trodde det skulle rinna både hjärnsubstans och näsblod men icke. Kom bara tårar haha, gick tillbaka till att hänga lite och nöjde oss sedan.

Bounty (Empire - Bourbon -10) fick vara "påklädd" för andra gången i sitt liv medan jag hängde och klängde lite inne i stallet. Hon verkar väldigt lugn och sansad, halvsyster till Bengan och Baxter är hon med.

Harrybarry tror jag ni känner igen, ni vet hästen som inte kunde stå still tillräckligt länge för en uppsittning i ridhuset, men överallt annars var han hellugn. Idag longade Erica och sen bestämde vi att jag skulle prova att hänga och gå ner till stallet om det behövdes, det behövdes inte! Tänk vad lite vila kan göra!

Sist ut av ungisarna var Cotten som också varit med här förr, han är den som kommit längst så här var det bara att sitta upp och trava på. Han är hos Erica för inhoppning.

Efter alla dessa strapatser började jag klippa Nicke tills det bara var det jobbiga kvar då red jag en stund, sen fick Patrik hålla bremsen och jag klippte så snabbt jag kunde (läs så onoggrant jag kunde.) Men det viktigaste är väck för denna gången och tills nästa ska jag försöka få tag i lugnande eller bestämma mig för att skita i benen. Men dom blir ju så fina när man klippt <3
Ridningen gick bra, red utan plan idag med, måste skärpa mig! Imorgon blir det iaf. hoppträning wiie :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Sista hästen ser ut att vara gjord av choklad omnomnom

2012-11-06 @ 23:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0