Sorry you're not a winner

Long time no see, undra hur många inlägg jag börjat så. Har inte så mycket stall/rid/hästlust just nu och därför blir bloggen lidande, eftersom jag inte skriver om mycket annat. Har iaf. ridit på nu efter Fredagen med viss hjälp av Malin. Torsdag nästa vecka blir det massage/kiropraktor för Nickes del. Tror att han definitivt kommer hitta något (inte att skylla på.) Kan man hoppa 110,115 ena helgen och 110 nästa helg då kan man fan hoppa 120 med.
Men eftersom jag märkt av en del korsgalopp nu på det senaste speciellt på tävling. Så tror jag det är något eftersom jag vet att jag själv sagt att Nicke inte vet vad det är. Det känns iallafall som nästa steg så får vi se sen. Känns som att jag står inför ett val och kanske till och med förändring av mer än mycket.

Red barbacka idag, ambitiöst värre, gjorde både galoppbyten och red förvänd men det var jobbigt i mina ben så sen slutade jag och bara åkte lite istället, han vill inte ställa igenom i vänstersidan och gör han det så lutar han sig bara inåt på skänkeln typ. Jobbigt. Well det var allt för nu, check out my instagram samma namn och kanal där yo,,!

Kommentarer
Postat av: Celie

Inte kul med dippar i motivationen.. :/

2012-11-21 @ 21:24:46
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0