Ticket Outta Loserville

Har avverkat veckans sista lediga dag, när alla andra tar helg så jobbar jag både lördag och söndagkväll, wiho. Snabb update om hästlivet kan ni få iaf; Onsdagen bjöd på kort uteritt och nya skor, igår fick Nicke vila och idag bara ett genom-trim-pass, imorgon kör vi nog dom där jävla intervallerna! Annars har det inte hänt så mycket..
Igår blev jag väckt av en gubbe som sa att jag hade vunnit hockeybiljetter så jag och bror min var och såg HV-Växjö igår, HV hämtade upp sitt underläge men efter förlängning och straffar fick vi ändå se oss beserade.. :( Men det var ju gratis iaf! Tyvärr fortsatte jag inte flytet genom att vinna halva potten.
Annars började jag dagen idag på stan för att inhandla lite presenter till diverse männsikor samt käka frulle med Lisa från jobbet. Händer ju inte så ofta att man gör normala saker som fikar eller går på stan när man helst lägger all ledig tid och alla pengar i stallet, men det är ändå nice att känna sig mänsklig ibland. Och att ta på sig "vanliga" kläder inte rid eller jobbkläder haha!
Efter stan var jag hos Nicke sedan åkte jag vidare till Pia, började redan mörkna men hon var i full gång med Bjutt när jag kom så det blev lite åkandes på henne, det fortsätter på en stadig kurva uppåt, hon får lite eld i baken ibland men det är bara att hänga med liksom. Hon ska förmodligen iväg till Oleg så snart Lisa eller Strea säljs. Lite tråkigt men jag hinner ju tyvärr inte varje dag och det är det Bjutt behöver!
Efter Bjutt var det dags för Blizz (Lord Z - Voltaire - 2007.)
Bild från -10 när hon var i Sjövik för inridning. Meningen är att jag ska hoppa in henne, så idag gick vi ner till ridhuset, ställde upp ett litet hinder som vi travade över i båda varv, jag tyckte det blev ganska högt efter en stund, för att vara första gången alltså, men she didn't mind så att säga. Pia har sagt att hon hoppar med så mycket rygg och sån teknik, kan inte säga att hon visade det idag men det kommer nog! Kul är det iaf! Att hålla på med massa olika hästar och få lägga grunderna för dom.

Hittade denna sköning när jag letade bild på Blizz, Nicke hälsar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0