Vox Pupuli

Kom hem runt 22.30 igår från Pia och Erica-träning så om någon hittade F5 i väntan på inlägg ber jag om ursäkt. Jag stupade helt enkelt i säng dirr när jag kom hem eftersom jag började jobba 6.45 imorse.
Hos Pia tog vi med oss varsin häst och vandrade mot ridhuset i mörkret bara för att inse att lyset inte funkade "det blir så när det regnar" fick vi veta då.. Haha för det är ju inte då man vill ha just ett ridhus med fungerande lyse? Red iaf. på banan på Bjutt, hon skötte sig exemplariskt, jag tror vi galopperar snart! Blizz fick va då det regnade och kändes onödigt när vi inte kunde hoppa osv..
Åkte sedan bort mot Sjövik igen för att ta Nickolaus vi hoppade 5,5 med ett räcke till efter och enkelhinder på diagonalerna och långsidan, underlaget är lite sådär så det blev inga svåra vägar. Det gick väldigt bra, jag red med mitt nya pullarträns (ett begagnat Zaldi) han kändes väldigt fin och lösgjord i formen, främst att han släppte sin underhals och fick upp nacken istället. När vi sedan kom till hoppandet kändes det ännu mer skillnad etersom han sköt fram näsan och käftade emot istället. Så blir remont vid hoppning hädanefter. Men pullar vid trim tror jag :) Han kändes väldigt fint ändå och vi hoppade enkelhindrena på den höjd vi ska tävla på söndag, 115 alltså. 5,5 blev väl uppåt 125 och han gjorde det bra gång efter gång :)
Nu ikväll ska jag träna skrattmusklerna genom att låta inte mindre än fyra jobbarkompisar rida! Ska skratta ihjäl mig, lovar!

Kommentarer
Postat av: emelie

ok, därför du inte ville umgås med mig, känns ju ... helt övergivet :'(

2012-11-08 @ 15:51:32
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Celie

Go crazy med kameran och dela glädjen :D

2012-11-08 @ 17:14:29
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Anonym

Ville helst ses idag, men nu vill jag inte ses alls. Vill bara snyta mig 24/7

2012-11-08 @ 23:26:01
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0