A bit of information

Nu har jag snöat in helt och hållet, men här kommer fem bett jag skulle vilja prova. Han kommer säkerligen bli lite förvirrad av att testa alla, men kanske också lite mer finkänslig på sitt vanliga? De jag ska testa först är iaf. hissbettet här under och TRUST-bettet jag redan lånat hem.

Novahissbett, Emelie har ett sådant jag ska få låna. Trivdes ganska bra med honom på gags så det kan nog funka. Många har rekommenderat mig detta när jag förklarat mitt problem.

Billy Allenbett, "Westernmärke" tredelat men går ej att böja, rull på mittendel.

Waterfordbett, svårt för häst att bita tag i helt enkelt.

Uppkäk tänkt att ha tillsammans med vanligt bett.

Baucherbett ett snällt bett som ligger stilla i hästens mun, annorlunda visst, men har en känsla av att detta bett är skönt att hänga sig på.

Ska även testa vanligt rakt bett ganska omgående. Samt tredelat med platta ist. för droppe. Är som ni kanske ser egentligen ute efter något lite snällare än bettet från TRUST, men vi får se hur det slutar, kanske är något av de här betten ett mirakel för just oss, kanske är det inte så, vi får se!

Kommentarer
Postat av: emelie

Baucherbett funderar jag med på, Aska trivs ju så gött med Kimberwick och det är ju uppbyggt på typ samma sätt. Borde typ fungera som ett baucher om man sätter tyglen vanligt i bettringen... Anmäler mig som testpilot i denna teori.

Svar: Ja det har du ju rätt i eller likheten är väl ringen "uppåt" och att det är fasta ringar osv. man har väl alltid kedja på kimblewick?
Offbeat

2012-10-19 @ 08:08:16
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Siri

Jag har ett waterfordbett i 12,5 som du kan få om du betalar frakten. :))))))

Svar: Jaaaa tack!!! <3
Offbeat

2012-10-19 @ 13:24:14
URL: http://lamints.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0