Den som inte taggar ska jag kicka i huvet


Sviingammal bild, Stübbensadel och massa pannlugg! Längtar iaf. som en tok till nästa helg, ska gå in i en metersklassen och tänka att han stannat två gånger på ettan och ba rida jävligt king! Tänkte träna på onsdagkväll om Erica har träningar hemma då, annars hoppar jag nog inte innan då det gick så fint sist.
I helgen har han fått vila i dagarna två, tänkte rida på from. imorgon igen, passa på att använda bettet en gång till innan jag lämnar tillbaka det för att fundera lite.
Beroende på lönen på fredag kommer jag nog ta en rolig liten utflykt, vill säga om jag tycker att jag har 3000+ att spendera!
Apropå utflykt, vilken nosgrimma tycker du är snyggast och mest funktionell, tror du den skulle passa på Nicaros eller vad tycker du min prins ska få bära som variation till remonten?

Kommentarer
Postat av: Anonym

juste, har ju glömt att säga att du är skylldig mig 3000.-

2012-10-22 @ 09:18:15
Postat av: emelie

glömde skriva vem jag va och at skyldig stavas såhär.

2012-10-22 @ 09:21:08
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Celie

Sjukt söt giraffhäst. Jag taggar alla andras tävlingar eftersom jag inte får tävla själv, woooooop woooop!
Gillar pullargrimma (trots att alla tycker att det är asfult, tydligen. Men man måste ju vara lite special), eftersom den ger friast luftvägar och det tycker jag är ganska snällt när man begär att hästen ska anstränga sig. Aachen är snyggast, men snokremmen hindrar andningen MEST = lite småtaskigt om man drar åt den och drar man inte åt den gör den ju ingen nytta..

2012-10-22 @ 19:50:51
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0