Emotionless

Stallade på förmiddagen idag. Rullade runt på Nicke en stund, han vilade igår så idag skulle han bara mjukas upp lite, han var fin från början, skrittade fram länge, galopperade en stund sen var det bra typ. Imorgon blir det ridning innan Rolf kommer och skor, lovade att rida innan nästa skoning för att han är så jobbig hehe.. Alltså inte dum, men tung. Tänkte skritta ut om vädret tillåter sedan återigen bara rulla på i galopp i ridhuset. Detta blir en lugn vecka för jag jobbar mycket och han har ändå gått rätt mycket. Kanske blir galoppintervallos på Lördag eller något dock.
Påbörjade även ett nytt inridningsprojekt, ingen mindre än Bengans lillebror Baxter. Han har varit påklädd innan och blivit lite hängd på av både mig och Erica. Han välter typ i ens knä när man lägger lite tyngd, haha så söt! Idag hängde jag i skritt i stallgången och satt upp i sadeln en gång. Vi fortsätter nog imorgon och sedan på Fredag (enligt mitt schema.) Men Erica bestämmer ju såklart när det blir av!
Baxter, Empire - Ganesco, hur söt?
Var på Charlies idag och kollade upp om de fått veta något om delen till klippmaskinen eller varför de inte hört av sig. Så hade dom prisuppgift och allt.. Lite konstigt att man inte hört något då kan man ju tycka. Men nu hoppas vi att den anländer fort och att det går att klippa efter det. Måste klippa innan JFK!

Kommentarer
Postat av: Hanna

asså den där hästen, så jääävla söt :o

2012-10-30 @ 21:43:35
URL: http://dailyhorses.blogg.se
Postat av: Emma Wahlström

Åh vilken fin!!:D

2012-10-31 @ 14:31:25
URL: http://emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: Celie

Typ sötast i världen!!! Snuffe<3

Sv: Precis. Känner igen mycket från min förre häst.. Tycker att du rider honom skitbra och han får ju bra spänst i sprången och det är ju det viktigaste :)

2012-10-31 @ 15:10:51
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: emelie

Han har ju ett hjärta i pannan.

2012-10-31 @ 21:44:00
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Carro

sv: nämmen ååh tack :'D

sjukt söt häst! och sadeln ser ut att vara as skön! / sadelfreak. haha.

2012-11-01 @ 10:46:10
URL: http://silverbern.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0