Gives you hell

Okej, nu tycker jag det är riktigt tunt bland kommentarerna, skriver mycket för min egen skull, men kom igen! Jag vet att ni läser, önska mig lycka till imorgon ffs! Jag är då riktigt taggad och hoppas Nicke kommer vara detta med, sådär så han ställer upp lite och är på min sida, målet är att rida iaf. en omhoppning imorgon!
Idag kände jag efter så allt kändes bra när jag red, lite loj men fin i formen och mjuk, han kommer vara mer vaken imorgon på nytt ställe och jag har sporrar då. Tvättade, putsade och packade så all is set for tomorrow. Tänkte även åkt förbi Charlies och köpt ett hoppspö men sen kom jag på att enligt de nya reglerna får man ju ändå inte använda det ungefär. Så bestämde att det är bättre att rida utan..
Trodde jag aldrig varit på Grevagården men Erica upplyste mig om att jag hade varit med henne där, vilken koll man har ;) Men faktum är att det behöver ju verkligen inte betyda att jag hittar dit hehe, vet att jag ska mot mullsjö, tidaholm och sen skövde fast det ligger innan skövde. GPSen is my friend!
Har även en sjukt intressent annan sak att pladdra om och det är att jag försöker få Nicke att bygga bädd, han steppar ju runt så allt strö ligger längst väggen och han sover på betong (gärna med en bajshög som kudde.) Så nu har jag startat operation bädd, det bär mig emot att inte få mocka igenom allt noga i minst en halvtimme.. Nu bara krattar jag det från vägen och plockar det som uppenbarar sig. Spännande va?

Kommentarer
Postat av: emelie

Svinlätt att hitta. Lovar. Vem har du med dig imorgon? Drömde att tävlingen va på jfk och jag och aska va inhyrda som schownr, hoppade en mur på typ 160cm. Baklänges. Alla va helt hänförda. True dreamer...

2012-10-27 @ 23:01:49
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Aliva och livet

Lycka till, spark i baken!

Svar: Taaackar!
Offbeat

2012-10-28 @ 00:55:32
URL: http://aliva.wordpress.com
Postat av: Celie

LYCKA TILL! Håller tummarna hela dagen.
Älskar bädd. När det väl har satt sig (tar typ flera månader om man har en häst som vägrar lyfta bakhovarna när han/hon/den/det rör sig (som jag)) så är det helt oslagbart.

Svar: Nicke tillhör den kategorin (finns det är värre så tillhör han den)
Offbeat

2012-10-28 @ 13:01:00
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Malin

Vad är det för nya regler?

Svar: Att man inte får använda piskan framför sadeln och inte mer än en gång bakom. Tycker det är lite konstigt att man på heta hästar får ha vilket bett man vill och slita hur hårt man vill. Men jag då som har en seg häst och gärna vill PETA/KITTLAS/TOUCHA på bogen för att reta igång lite mer galopp inte får det D:
Offbeat

2012-10-28 @ 20:24:18
Postat av: Emma Wahlström

Hahaha älskar dig beskrivning av att han sover på betonggolv med en bajshög som kudde xD

Svar: haha det är ju sant!
Offbeat

2012-10-29 @ 10:54:22
URL: http://emmawahlstromfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0