Headshrinker

Stallade i sju timmar idag och Nicke är inte färdigklippt :( Värför? Hade exakt en kota, två armbågsveck och ett halvt huvud kvar att klippa när maskinen ba "PANG!!" och sedan blev tyst, säger bara h.e.l.v.e.t.e. vilka sura pengar om den inte är lättlagad.. Riktigt konstigt eftersom den klippte hull och hår på kroppen, (som självklart är jobbigare än finliret) funkade verkligen perfekt och skären är så fina att Mister Nicke blev typ grisrosa/gul.
Sen är han inte så snäll att klippa ben/huvud på eftersom det killas så brems behövs, bremsade två gånger sen bestämde jag och Malin att hon skulle rida lite så han slapp plågas ihjäl på en gång. Sen hann jag ha igång maskinen högst fem min, alltså den kan inte ens ha hunnit bli varm? Fuuck!

Känner mig ungefär som när man kommer ut från banan, nolla, vädret är soligt, tävlingen är ute, du har knoppat, men keffot som håller kameran har misslyckats helt, typ tagit tre bilder som ser ut så här. Alltså det är något som jag kan få mig att vilja dö lite, visst jag har tagit jävligt mycket bilder, alla blir inte bra, det kan bero på mycket, men att ta i så när rätt ögonblick kan jag inte riktigt förstå är svårt med en "riktig" kamera.

Shut har löshoppat i flyinge idag, jag vet inte än om hon gick vidare men Pia trodde inte det, jag tyckte dock hon såg väldigt fin ut på bilderna som finns på equipe, (startade som nr två för det intresserade) finare än på treårs iaf. och det är ju alltid gött om dom gör det snäppet bättre :)
Bra frambenstekning och fin modell fick hon i omdöme av Maria Gretzer.

Kommentarer
Postat av: Celie

Suuuurt!
Sv: Sounds good! Behöver bara en frisk häst. Fixar du?

2012-10-02 @ 23:26:21
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Jennifer

Haha håller med dig! En bra tävlingsdag.. sen ser man bilderna och ba " Eh whooot!?"

2012-10-05 @ 19:30:36
URL: http://nozlihn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0