I wanna be sedated


Som G-son ser ut på denna bild har jag känt mig hela dagen helt slö och mongo men ganska söt *tihi.* Gjorde inget vettigt innan stallet där jag gjorde massa annat än det jag borde så jag var tvungen att spåna och fixa mat mitt i natten (när vi kom tillbaks.) Anyways packade ihop Nicke och saker, lastade själv och han bah "nja fast jag går här eller här, eller såhär?" Sen gick han in snäll, alltså okej att han har kass balans men han ramlade när jag släppte upp kopplingen och skulle rulla från stallplan, seriöst det lät som en hel flock som galopperade inne i transporten, han har varit ostadigt dom senaste gångerna har jag tyckt (mer än vanligt) men det konstigaste av all var att han under hela hemfärden stod som ett ljus. Can anyone explain it to me?

IALLAFALL så kom vi iväg till Tenhult och Nicke fick ytterligare en chock eftersom det var mörkt ute, (hästarna går in kl. fyra och är det mörkt så är man i ridhuset punkt, dom behöver inte vänja sina ögon vid mörker så ofta helt enkelt, mer än när dom ska nana då) så han spelade allan och var lite all over the place och när jag skulle rida fram ute så kollade han hela tiden så att jag var med där uppe. Inne på framhoppningen kändes det som att han var med mig och jag hade en bra känsla, men tji fick jag eftersom jag backade och han backade mer över de fyra första, sen när jag försökte rida vettigt fick jag ett stopp, ett fulstopp tom!
Väljer att glömma den rundan och inte lägga ut filmen, ni får se 110 istället som var väldigt mycket bättre, hoppade ganska många språng emellan 100 och 110 och var snabb med både spö och sporre för att vi båda ska tänka fram både före och efter.. Efter den långa vägen till sjuan väljer jag dock ändå bromsen (för i helvete sluta!) och får ett pet.

Kommentarer
Postat av: Henny - blogg om livet med olika hästar på nybyggd gård!

SV: Ja, det skulle va det i så fall ;)
Fin runda förresten! =)

2012-10-13 @ 13:56:26
URL: http://hennyvinlof.blogg.se/
Postat av: jennie

Sv: daamp, nu ska det vara rätt film som visas :O
knasigt inlägg helt enkelt!!

2012-10-13 @ 16:09:08
URL: http://jnyborg.blogg.se
Postat av: sara

FINA RÅÅÅ!

Fan vilket BAOTA ridhus.

Svar: Man tackar, typ ett av nordens största, i de småländska skogarna finns det gott om plats till baouta ridhus :)
Offbeat

2012-10-14 @ 21:29:43
URL: http://ussing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0