somewhere in neverland


Höll mig ifrån lekandet igår men idag blev vi tvungna, red fram med hjälp av två galoppbommar som låg lite knixigt till, fick rida väldigt kort väg både före och efter så det var en väldigt bra övning, sen en cavalettistuds med bara två cavalettis och båge till travbommar. Sen hoppade jag igenom serien på bilden kom lite nära in två gånger och Nicke gillar ju inte att sträcka på sig till nästa men det fick han göra och gjorde det utan prut, kändes bra. Hoppade bara igenom den två gånger från varje håll. Red dessutom utan skydd för jag hatar att sätta skydd på leriga eller ens blöta ben, han verkade inte dö av detta, har skydd pga. snygghet och jag vet inte.. vana? Bytte bett med till mitt tre-delade sprenger, fick samma känsla som sist på det; ännu tyngre häst men mer nöjd mun.
Tänker åka till Charlies imorgon och diskutera bett, funderar på att köpa något lite mer obekvämt att ha nångång ibland när han känns väl tung..

Jobbade en sväng ikväll med, tycker detta är smått underhållande faktist!

Kommentarer
Postat av: lisa

Dom uppträder en låt under Xfactor liveshow den 2 november, i stockholm (annexet). Första nordiska uppträdandet i TV någonsin (hade varit kul att kunna säga att man såg det live, men icke!).. så tror inte att det flyttas någonstans tyvärr. Skulle dom flytta någon liveshow någon gång så hade det nog blivit finalen, men detta är om 3 veckor, alltså INTE finalen! :(

2012-10-16 @ 00:08:34
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: emelie

yoyoyoy slutar 14.30 idag, challes efter det, woop.

Svar: En gång per dag räcker, du skulle sagt till tidigare </3
Offbeat

2012-10-16 @ 07:56:14
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0