Standing ovation


Nådde målet om att hoppa omhoppning, 100 cm klassen flöt på bra och omhoppningen lika så, räckte till att ligga på sjunde plats av 10 placerade efter ritten. Slutade på tionde plats men lika nöjd för det.
Fick väldigt ont om tid till första klassen då det var många strukna, utan att de gick ut med någon vidare info om det varken i högtalare eller på startlistorna. Så det gick väldigt fort tills det var startnr. 28:s tur. Jag alltså, fick stresshoppa på framhoppningen och överrumplade oss båda lite tror jag. Hehe inte snällt mot Nickelus, men han är ju en stjärna (ibland) så efter både riv och stopp på framhoppningen gick vi in och satte en rätt enkel nolla. Försökte satsa i omhoppningen men han är ju inte den snabbaste av hästar, speciellt inte när man inte hunnit rida fram och få fram honom så mycket det går.. Iallafall kändes det bra och vi red på så många galoppsprång vi skulle osv. Mycket nöjd matte.
Det var betydligt fler starter i 110 klassen, de fick tom. dela klassen pga. att antalet starter översteg 100 med hjälp av en del efteranmälningar. Detta framgick också dåligt, ingen vidare info så att säga. Till denna klassen räknade jag med lite mer tid trots att han redan gått en gång. Kändes mycket bättre denna framhoppning och för första gången någonsin fick jag mer galopp i honom de gånger jag behövde ta en förhållning mot hinder. Alltså väldigt bra känsla inför denna klass, (skrittade runt och väntade på att de skulle be den innan mig hålla sig beredd så jag kunde ta räcket då, men från att startnr. 80 skulle hålla sig beredd så verkade varken 80 eller 81 existera och världens argaste gubbe skrek efter mig. Hur i hela världen skulle jag veta att de två innan mig inte skulle komma till start? Hon som då var inne på banan stannade ut sig så ja fick ingen tid alls inne på banan och var ur fokus för att dumhuvet till gubbe var så arg haha..)
Fick ändå en bra känsla banan igenom, kändes väldigt välplanerat och kontrollerat men ändå i framåtgalopp, dock kom tuggummi-under-foten-syndromet fram på hinder nr. 3, banans lägsta räcke, kom seriöst så bra man kan och ändå lät det klonk.. Surt eftersom vi kom sämre på en del annat där han tar sig över plättlätt.
Efter dagens insats känner jag mig mycker positiv och säker på 110/115 på JFK 11/11 och eventuellt 120 debut helgen efter på Grevagården då, eventuellt eftersom jag inte vet hur det blir med jobb :(

Kommentarer
Postat av: Celie

Fan vad bra ni är! GRATTIS :D:D:D

Sv: Underbart med nyklippt häst. Loveit.

2012-10-28 @ 23:27:45
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Tilde

Vad kul att det gick bra! :)

2012-10-31 @ 17:32:26
URL: http://empirebroline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0