The Grouch


Gårdagens övning! Började med galoppbommarna i trav och galopp, det var svårt, särskilt eftersom Nicke gav sig iväg i högevarvet varje gång jag vände från väggen men Erica sa att jag fick bli arg, så då följde tre bryska halter innan bommarna sen gick det fint. Sen red vi från galoppbommarna till ettan och tvärt om, fyra galoppsprång emellan så där fick man tänka till lite. Sedan hoppade vi hela banan två gånger på lite lägre höjd, då är det bra att passa på att rida bra vägar så man har det lite gratis sen när höjden kommer upp och för en gångs skull gjorde jag det.
Sen kom en liten höjning till en metar ca. då gick det sådär, vi kom inte riktigt igång så då fick jag återigen fortsätta och hoppa två gånger. Gick bättre andra, måste vara på mig själv om att få igång honom, blir inte första språnget bra/om det blir bra men lojt så måste jag göra något för att "väcka" galoppen. Sen höjdes det lite ytterligare 110-115 typ och då gick det finfint. Svårast var hinder nummer tre eftersom man kommer likadant på det hela tiden för vägen in mellan komben blir den samma. Men när jag väl kommit på hur jag skulle tackla det så gick det med.
Efter dagens åktur bjöd jag in mig själv på middag eftersom jag hörde något om ädelost och kyckling, my goooood om det var gött eller! Blev sedan sittandes i soffan tills Erica frågade om jag inte tänkte åka hem haha. Dålig uppfattning om att andra kanske vill sova när man själv jobbat natt? Men somnade faktist vid 01 igår och sov till 11 idag, Så man kan säga att jag är tillbakavänd nu :)

Idag bär det av till stallet runt 16 och två av mina jobbarkompisar ska med. Jag tror båda har ridit lite, lite innan. Kameran åker med iaf. och antagligen blir det sevärt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0