Dead silence


Denna lille skit kan verkligen gå mig på nerverna ibland. Hörde honom prassla i soppåsen vilken är något nytt han börjat med när han vet att man lagat mat och det nog finns något gott där.. Smög på honom och tog honom i nackskinnet så nu är vi sura på varandra och Jocke är på jobb igen, forever alone är jag.

Men till roligare saker så red jag idag, har dragit mig lite för att sitta upp pch tänk att han ska vara oren eller tom. halt. Men peppar, peppar han kändes riktigt fräsch,pigg, tung, rund och låg på mina skänklar i varje sväng. Det var ändå så gött nu efter ett litet uppehåll, satt bara och log även om både han och jag är helt ur shape. Har träningsvärk efter att ha mockat i två dagar liksom.. Det säger väl det mesta? Red inte så länge satt väl på i högst 20 min men efter det var båda svettiga och glada, det får bli lite mer imorgon när han har skor :)

Såhär svettig efter 10 minuters effektiv ridning haha :') Till hans försvar har han fällt asamycket och har redan börjat byta färg nu inför vintern.. För mig själv har jag inget att säga, gör verkligen inget annat jobbigt än att rida och det som hör stallet till. Skulle aldrig få för mig att gå till ett gym eller betala för att gå på pass, det är verkligen något som bara låter.. som ren idioti i mina öron. Fast jag hade nog behövt jogga en del för kondisen och inte röka då.. Det kompenserar ju inte direkt.


Kommentarer
Postat av: Emma Wahlström

Jag skulle inte heller betala för att gå på gym, eller jo när jag betalade 300 spänn för att träna ett helt år vid jobbet hehe. Men nu när jag inte är där så aldrig. Får motion av att jobba i trädgården, lite mer prisvärt :P

2012-09-11 @ 06:56:46
URL: http://emmawahlstromfoto.blogspot.com
Postat av: emelie

bara cepeapor som går på gym. Dags för en liten eftersommarbete photosession? Elller??

2012-09-11 @ 12:57:15
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0