Little lion man

Måste börja med att berätta att jag idag gjort det hurtigaste någonsin!
Bilden är tagen 7.50 imorse, jobbade som kanske bekant 22-07, kände mig så jävla duktig! Att sen Nicke var sådär lagom spänd som bara gör honom mer lyhörd och lite mer spänstig (på något konstigt sätt) var ju inte heller fel. Kändes verkligen superfin och gjorde det verkligen värt den tidiga timman. Red inte så länge då jag inte ville släppa ut honom svettig och mest av allt ville jag hem och sova. Blev lite öppna, sluta i trav och förvänd galopp på mittvolten där jag kunde ställa inåt och strecha honom riktigt ordentligt.
Igår vilade han och iförrgår hoppade vi lite cavaletti/galoppbommar på volterna för den som för anteckningar om vad vi hittar på. Han vara fin då med om än lite trutig och svår att påverka.

Ze luva, alltså jag måste säga att jag är lite tveksam.. Öronen är hårda och lite, lite små. Den är dyr och tror ni förbundet ens svarar på mejl om frågan om man får använda den på tävling? Behålla eller länma tillbaka? Är typ pank, så lämnar nog tillbaka med ursäkten att öronen är lite tighta..
Men ser ju tom. på bilden att den sitter lite "ovanpå" huvudet.

Kommentarer
Postat av: Celie

En stor applåd! Jag är mäkta imponerad (hade aldrig pallat det)!
Tycker du gör rätt som lämnar tillbaka. Nicke ser mycket skeptisk ut..

2012-09-16 @ 21:12:19
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0