lonely road to absolution


Denna man har jag vigt kvällen åt Mr. Nobody och Requiem for a dream. Den sistnämda bör alla se då det lätt är en film på min topp fem lista! Funderade dock mest på hur jag skulle sitta för att inte min nacke skulle värka så.
Värför jag har ont i nacken? Tjaa jag red ut idag, kan säga att Nicke inte kommer komma undan men några 20 minuter i ridhuset för han hade ENERGI så det räckte och blev över! Det var kul tills det gick till lätt överdrift, var ute och lattjade med Emma - Enzo och Emelie - Gunda.
Annars har det inte hänt så mycket idag.. Började med storstäd av lägenheten men nu ser det likadant ut igen. Har även lite ångest över vilket som är värst, sova länge men riskera att vakna tidigt och då behöva vara vaken till 07 nästa dag eller gå upp tidigt och riskera att inte kunna somna ett par timmar på kvällen och behöva jobba 22-07?
Var även förbi Charlies, dom hade Equiline-luvan, i brunt, den var skitful och oexklusiv, men tänkte hosta upp pengarna och helt enkelt prova hur cp den ser ut på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0