Niggas in paris

Är för fösta gången på länge riktigt trött och det är kväll, win!! Började dagen i Tenhult hos Emelie och Aska, det gick riktigt bra för dom idag, bilder och glatt inlägg lär dyka upp på Emelie blogg. Jätteroligt att se however.
Vidare åkte vi till Nickolaus som skulle få sig ett hoppass, han kändes lite lagom knäpp till att börja med och värre blev det, mycket spring i benen och eld i rumpan. Det gick ganska bra ändå fast vi hade grava jävla problem med två av hindren på banan, kom nära muren när jag red från dörren hur jag än la om vägen och galoppen.. lika på in i kombinationen.. Så kan det vara ibland, jag har väldigt lätt att fastna och bara låta det bli likadant gång efter gång tyvärr.

Framridning på glad häst

Tyckte denna bilden var härlig till jag insåg vad som var fel med den..
Om jag istället ska vara lite positiv till mig själv så tycker jag faktist att min sits över hinder är jävligt nice, hittar inte ens något att anmärka på faktist!
Gladast i stan? Seglandes över 120

Nu trodde ni allt att bildbombandet och inlägget var slut! Men icke! En häst var ju kvar på schemat, Bjutti;
Ser ni hur avspänt detta ser ut eller!? Hon var så duktig idag! Helt lugn vid uppsittning och travade normalt på volten från första början, äntligen har en av många poletter trillat ner. Så himla skönt, det kommer komma bakslag av stora mått med denna häst, det är jag säker på så känslig som hon är. Men äntligen har vi tagit ett STORT steg i rätt riktning!

Nu ska jag betala alla räkningar och sedan fundera ut hur mycket jag kan spendera imorgon på Charlies stora höstrea. Kul eftersom jag just nu har oväntat mycket pengar (that's a first.) Ska inhandla en fleece och ett regntäcke, sen lär det ju som alltid bli något mer. Återkommer med fynden imorgon.

Kommentarer
Postat av: Celie

Härliga bilder :D Ser ju plättlätt ut!
Sv: Helt värdelöst när det är på det håller också.. Vad sägs om att korsa våra två individer och få något slags lagom mellanting?!

2012-09-27 @ 23:04:54
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: emelie

orkar inte blogga så du får göra det åt mig.

2012-09-27 @ 23:11:29
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Emelie

Tack! :D Ja, men det var det vissa stunder faktiskt! Åh, vad duktig du är!

2012-09-28 @ 21:50:45
URL: http://lindblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0