oh love

Ska försöka skriva något tänkte jag men det går sådär. Det är väl bara att ta tag i det så kommer det nog. Vill komma igång och ha saker att skriva så man måste ju börja någonstans eller? Nicke ska iaf. igång igen nu, är ju inte så att han har stått länge så han måste nog bara mjukas till lite. Red lite igår, då var det väl två veckor sen sist, kändes väldigt skönt att bara galoppera lite igen måste jag säga! Han är även ganska tjock, tom. nacken framför mig kändes som mer häst än innan haha! Red i hagen där han och Aska gått nu i en och en halv vecka så det var ju lite halt och o-optimalt men det kändes som en helt okej rund men låg form och sjukt stel i sidorna. Kom även något litet krumsprång som vi nog båda uppskattade lika mycket. När jag hade ridit lite utan större incidenter så satt Emelie syster Josefine upp som inte har ridit på år och dar. Hon skrittade och travade lite med ett stort leende, har en känsla av att hon vill göra om det!
Just nu siktar vi på att rida andra omgången i allsvenskan för Hakarp den 23 September, två en meter klasser känns lagom (om han nu peppar peppar håller sig fräsch.) Han har ju trots allt varit lite knackig efter bete två gånger innan men I keep my fingers crossed!


Kommentarer
Postat av: Evelina Blomqvist

Jag håller med på alla plan om att man ska ha en buffert och allt vad det innebär, men att lägga ut 116.000 kronor för att ge hästen sina 20% överlevnadschans är orimligt för de flesta, även de med buffert. Hade du lagt 116.000 för att eventuellt rädda ditt föl? Det är en galen summa för oss som vi inte har möjlighet att betala.

Dessutom, om man hittar ett illa tilltygar djur på gatan (typ en skadad katt eller så) - ska man behöva betala multum för att ge djuret vård/låta avliva det? Ska det vara så dyrt att man väljer att INTE agera?

Jag tycker det är FEL - även om du har rätt i att man ska ha buffert och katastrofplan...

2012-09-01 @ 22:13:20
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0