why worry

Är sådär lite lagom rastlös men gäspar stort samtidigt, ska inte jobba inatt för jag är klar för den här gången. Trodde att väckarklockan skämtade med mig idag 13.45, kändes som att det var omöjligt att jag hade sovit så länge, redan. Fick ju ändå glatt kliva upp ur sängen efetrsom jag alltid gladeligen bokar upp mig på att göra en massa saker. Så först ut till Nicke som fick sig ett ordentligt trimpass, han går med bakdelen innanför spåret om jag bara slappnar av, i båda varven, både i trav och galopp. Så jag rider ungefär alltid i förvänd sluta utan att det hjälper för såfort jag slappnar av så åker rumpan ut igen. Fattar inte hur det kan vara så jobbigt.
Iallafall så bestämde jag mig för att vi skulle få tag på yttersidan ordentligt genom att galoppera på volten och vända bara för ytter, det var jättesvårt, bytte tillslut tygelhand så jag hade tyglarna i kors som jag fick göra för Mette. Det gick bättre då och det kändes som att jag fick tag på både inner och yttersida, och lite rundare mer bärig galopp, höll på en stund och sen vips när jag skulle trava av vad hände? Jo jag hade en rak häst under mig utan att jag ens visste vad jag hade gjort, tänkte ju bara lite på Mette.
Efter Sjövik ver det dags för middag hos mamma, (jag älskar att äta, visste ni det? Det är det bästa som finns nästan <3) (Kålpudding omnomnom.)

Mätt och belåten åkte jag tillbaka till landet men denna gång några kilometer från Sjövik nämligen till Tunabo och Pia. Red bara på Bjuttis (Shut går snart final eller vad det nu är, löshoppning på Flyinge iaf. så känns inte som hon behöver ridningen precis nu.) Bjutt hade varit väldigt spänd igårkväll när Ellen och Pia höll på med henne och det märktes lite idag när jag skulle sitta upp, kunde dock trava på lina i båda varven idag också! Jag och Pia bestämde att vi ska va lite hårdare mot henne nu, det får vara slut på gulligullet helt enkelt. Hon blev bara ordentligt upprörd två gånger så det är definitivt framsteg :)
Igårkväll fick vi flytta in i den nya sadelkammaren som ligger i lilla stallet, det blev jättefint och mer plats. Men vi får se hur många gånger man drattar på ändan i vinter med sadeln i famnen..
Visade denna bilden för mamma och hon utbrast "Är allt det ditt!?" Jag ba "eh aaaah fast jag har ju en full garderob också.." Hon tycker inte jag behöver åka på någon Charliesrea nästa helg..

Kommentarer
Postat av: Celie

Åh, vad nice med så mycket plats och så fint organiserat! Jag vill ha!!!

2012-09-18 @ 22:26:52
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Hanna

Haha äntligen blev hon klar med den där sadelkammaren ;) Vad ska hon nu göra om dagarna? :p

2012-09-18 @ 22:35:02
URL: http://dailyhorses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0