The migthy fall


Då gör vi ett nytt försök! Förhoppningsvis kommer jag iväg denna gång, ska bli så roligt att åka med Fille! En 100 CR först och sen en 110 på det, den vinner vi! Ska till viss på Torsdag och vara med i hoppgruppen 20. Sen blir det hur mycket ridning jag vill v.19 då tävlingen är. För då är ägaren iväg och roar sig. Nicke kommer alltså få gå på halvfart tills dess, men det är lugnt för han har ändå ingen kondition att hålla igång by now..
En sak ska jag göra v.19 iaf, det vet jag. Kan någon gissa? Kanske Emelie.. Galoppera det snabbisnabbaste vi har upp till vattentornet! Tänk vad många gånger man galopperat där så gruset sprutade på den som var bakom, Carisma var nästan alltid snabbast och ibland fortsatte vi upp för den typ 70 gradiga slänten i full galopp haha, inte livsfarligt alls <3

Headshrinker


Hur jäkla svårt ska det vara att hitta en brun V-ringad tröja, har haft det i bakhuvudet i typ ett år. Är inte i shoppingtagen/på stan sådär värst ofta, men hur svårt ska det vara? Vill ha till mindre tävlingar så man kan ha skjorta under och se fresh ut utan att bära kavaj. Ge mig tips. NU. Den på bilden är från Sebos, fin men dyr, tänkte jag kunde hitta en på typ H&M eller så men de verkar vara omöjligt :(

Hometown Heroes, National Nobodies

Gud vad jag känner för att rida nu! Efter att dels inte ha sadlat på två veckor utan bara lullat, och sen blir ju inspirationsbrunnen så fylld att det rinner över efter ett besök på GHS. Vad shoppingen blev fick ni ju se allihop. Hade planer på lite mer och pengar till det också, men kändes inte som att jag hittade någt mer jag verkligen ville ha. Schabraket är från Esperado, det egentliga priset var 659, nersatt till 350, halva priset på det och sen avrundade hon till 150, alltså, vadå ge bort det? Det är tänkt att det ska ligga på Fille när vi gör comeback i Bankeryd den 11 Maj! Längtar och hoppas på att det blir så! Nu ska jag tvätta mitt rufs till hår och imöra ska bilen lagas. Får se vad det blir av dagen imorgon, lever på halvfart inför väntande nattjobb på Tisdag, tänker nog rida med fårskinnstunnel och sadel imorgon så jag inte avlider av ridbrist!

solidarity

Bilder som får sammanfatta dagen, lagom med shopping och rgb är fan köng!!

Young volcanoes


17/4

24/4
Nickeeee <3 Vad äre med dig? Barbackaridandet fortsätter på halvfart, det är inte kul, behöver tröstshopping nu! Tror inte det blir några nya bralls dock, utan satsar mer på att äta och leva sjukt gött över helgen, har alltid haft stor aptit och älskat mat, man efter sju dygn utan cigg vill jag äta typ hela mcdonalds lager och sedan fortsätta till max!
Hur snabbt växer päls? När kan jag sadla med ultra-fluffig-mjuk-fårskinnstunnel?

Sometimes before it gets better, The darkness gets bigger

I tre nätter har jag drömt att jag tar en cigg, drömmer inte att det är gött eller äckligt bara att jag gör det och att det glööööder. (Fem dygn nu.) Drömde även att jag fick lön inatt, 10000 bara, haha hur ska jag då kunna handla på mässan?
Bra vecka framför mig trots allt, jobbar 14-22 mån, tis, ons. Sen jätteledig hela helgen, drar till Götet på Fredagmorgon, stannar till Lördag någongång, får se vad plånkis tillåter, skulle vilja ha ett equilineschabrak till Filur, och en helt vanlig brun equilineluva till Nicke, den som är till hans tävlingsset är så liten och korvig. Gärna ett par ridbrallor till mig och lite snygga töjar till örona, blir shopping på stan på lörre tror jag, Barbarella it is <3
Skavet i armhålan börjar bli finare, senaste dagarna har det sett "lugnt" ut, bara lite skorvigt, idag var det torrt så jag smorde med salvan och då lossnade allt skorv, så hans grisrosa hud trädde fram. Nu fattas det alltså bara att pälsen ska växa ut med! Ni kan få bild-update imöra. Lyxade även med sällis till stallet idag, Lisa borstade och snyggade till my man medan jag städade box, sen lyxade vi ännu mer med maxmat och jag är nu fett pank! Lön imorgon, welcome!

Snygga!

Maybe, baby, I'll give you one more minute and if I don't do, I'm not into you
Standin' on the verge


TAGGAD TILL MAX! Ska kameran få följa med eller ej är frågan..? När jag väl står där så vet jag att jag kommer önska att min trogne vän var i min hand, så han slinker niog ner i handväskan. Tänkte efter lite innan; Sävsjöfestivalen, Peace & Love, Skogsröjet, Lisebergshallen, Huskvarnaparken, Stora scen Liseberg, Sticky Fingers. Kan hända att det är mer än två gånger @Liseberg, hur som helst minst åttonde gången, hardcore kan man säga höhöhöhöhöööö! Skål!

The war is won before it's begun

Klockan 13.30, har hunnit; köra mamma till och från frissan, gå på ett olidligt spännande möte med en logoped, lunchat med mamma, bokat om tid för op av visdommen, bokat tid för bilreparation, skrivit ut biljetter till morgondagens konsertäventyr, bokat in däckbyte tillsammans med pappa imorgon och har säkert glömt något men det är gött att kunna bocka av en del från den oändligt långa mentala listan. Och vill ni veta en till sak? Har inte rökt på 24 timmar (snusar desto mer, men då far man iaf. rosa lungor igen och flimmerhår, vi får se hur det går med det.)

If heaven’s grief brings hell’s rain

Then I’d trade all my tomorrows for just one yesterday
 
Galoppfattning på Nickes sätt

Sätt på ljudet snälla, tryckte av honom normalt när han ville få plats med ett till, kråkan <3

Tror detta är rekord 90 cm.
Var svinvarmt att rida idag, skönt iofs. men vill ha täcke på honom så jag slipper bli grå och så det skyddar mellan skänkel och hans ajaj. Får se om jag kanske vågar skritta ut imorgon haha, lär sluta med döden! Men då blir vi ju inte helt svettiga iaf. Idag la jag lite tid på att tvätta bort bajs ur svansen och tvätta utslagen med Hibiscrub, klippte hovskägg och snaggade mellan pannlugg och man, gosade och smörjde utslagen med salva med. Det ser mycket finare ut än iförrgår då jag tog den äckliga bilden, nu ser det inte så irriterat ut och det är ju bra. Ska tvätta med Hib imorgon med så får vi se hur det tar sig helt enkelt. hoppas på att kunna sadla i nästa vecka :)

So dance alone to the beat of your heart


Fine, fine Filur, stillbilder från hoppfilmer från förra veckan, hjärtat <3

Heads will roll


11/4

15/4 Efter tre dagars barbackaridning och vila idag, (kan inte tävla på Söndag, har ont i min visdomstand och måste fixa ABSen i bilen FMLFMLFMLFML!! Hatar allt och alla, dö!) Vad fan är detta? Första tanken var ju skav, (som dock konstigt uppkom över en natt.) Men såhär ser fan inte skav ut! Svamp? Skabb? Ringorm? Värmeutslag?

En rolig sak i eländet; igår när jag red bareback utmanade jag ödet och hoppade bana med komb. på ca. 80 cm. Nollade och det finns en film, fast inte på min tele ska se om jag kan tjata mig till att Erica lägger upp den :)

Alone together


I don’t know where you’re going
But do you got room for one more troubled soul
I don’t know where I’m going but I don’t think I’m coming home
I said I’ll check in tomorrow if I don’t wake up dead
This is the road to ruin
And we’re starting at the end.

Mayday situation overload

Sista inlägget inför tävlinssäsongens början. Orkar inte tänka eller lägga tid på det här just nu. Nicke går riktigt jävla bra just nu, har lagt upp en planering fram till den 21 April, med en del intervallarbete eftersom jag känner att bådas kondis är vad som fattas. Tänkte även ta mig tid att börja simma igen (enda träningen jag kan tänka mig utöver hästeriet) ska bara raka benen och sluta äta dillchips jämt först!
Dressyrarbetade igår, sadeln är fan magisk tror jag, man behöver (nästan) bara åka hest. Testade att ha den padden till hoppsadeln idag och det kändes faktist bra, funderar bara på om man kan sätta fast den på något smart sätt.. Typ säkerhetsnålar, tar fan år att sadla för den ger sig iväg lite hit och dit när man har den underst. Det löser sig säkert och på återhörande om ett par veckor.

2007.04.04

2008.04.04

2009.04.10

2010.04.14
Snälla, snälla våren?

LONG.LIVE.US.


Ajjemän! Let's do this!

RSS 2.0