Sometimes before it gets better, The darkness gets bigger

I tre nätter har jag drömt att jag tar en cigg, drömmer inte att det är gött eller äckligt bara att jag gör det och att det glööööder. (Fem dygn nu.) Drömde även att jag fick lön inatt, 10000 bara, haha hur ska jag då kunna handla på mässan?
Bra vecka framför mig trots allt, jobbar 14-22 mån, tis, ons. Sen jätteledig hela helgen, drar till Götet på Fredagmorgon, stannar till Lördag någongång, får se vad plånkis tillåter, skulle vilja ha ett equilineschabrak till Filur, och en helt vanlig brun equilineluva till Nicke, den som är till hans tävlingsset är så liten och korvig. Gärna ett par ridbrallor till mig och lite snygga töjar till örona, blir shopping på stan på lörre tror jag, Barbarella it is <3
Skavet i armhålan börjar bli finare, senaste dagarna har det sett "lugnt" ut, bara lite skorvigt, idag var det torrt så jag smorde med salvan och då lossnade allt skorv, så hans grisrosa hud trädde fram. Nu fattas det alltså bara att pälsen ska växa ut med! Ni kan få bild-update imöra. Lyxade även med sällis till stallet idag, Lisa borstade och snyggade till my man medan jag städade box, sen lyxade vi ännu mer med maxmat och jag är nu fett pank! Lön imorgon, welcome!

Snygga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0