I was once, possibly, maybe, perhaps a cowboy king

Som svar på mitt förrra inlägg så gick ingenting smärtfritt igår. Sov 8.30-10.30 åkte till stallet där häst hade lera från pannlug till hov. Borst och knopp, koppla släp, bära saker och sen lasta vilket jag gjorde själv utan det minsta prut från Nicke. Åkte till Nässjö vilket bara tog en timme (varför har jag aldrig varit där innan?) Kollade ett par ekipage och gjorde sedan Nicke redo, satt upp red lite och fick typ gåshud av hur fin och lätt och framåt han kändes. Allt som kunde stämma stämde, in på banan dryga halvtimmen senare (sparade på krutet på framridningen så han skulle fortsätta vara självgående.) Kommer in på banan och faan vad någon drog åt handbromsen svinhårt i samma stund. Fick inte fram honom. Alls. Så jävla tråkig!!!! Fick ju glatt försöka få fram någon som helst gångart vilket knappt gick, fick genomgående 5 och 6 betyg och 5,5 som man tydligen kan få nu för tiden. Slutade på 55,606% hade 60 som mål, men när vi var färdiga tyckte jag att vi förtjänade runt 40.
"Ej tillräckligt vägvinnande. Kunde vara bärigare och lättare i fötterna. Hänger i handen. Bjuder ej fram. Grova hjälper. Rid ända fram till bokstäverrna, alltså noggarannare väg."
Kul! Övade program natten innan som sagt och ändå fick jag lite hjärnsläpp på tex. vart travvolterna exakt skulle vara. Fail.

Elin är mästerfotarn!
Ser inte så illa ut på bilderna som det kändes, inför nästa omgång ska jag köpa vassare sporrar och träna hemma helt utan, sen sätta på dom precis innan jag ska in, låter det som en plan? Tänkte förmodligen även rida förklass nästa omgång så han har sett sig om.
Efter tävlingen styrde jag och Elin upp stallet snabbt, sen åt jag pizza och sov igen 18-21 asgött att jobba natt när man nyss gått upp och tiden gick skitfort, Tony Irving var inne och köpte kaffe med, haha! Härom natten var även Miss Li förbi, kändistätt på macka.

Kommentarer
Postat av: Celie

Amen.. Fan vad trist! Han ser ju jättefin ut på framridningsbilderna.
Men jag känner igen det där. Har varit likadant de få ggr jag har startat Ärtan i dressyr. Varit asfin och flashig på framridningen och sen kommit in på banan och bara "VAR ÄR HINDREN? :O", blivit skitsur och tappat all bjudning. Kul lek.

2013-08-20 @ 10:07:42
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Jessica

Sv: Ja, det kändes lite som vi blev snuvade på nollan, för det HADE lika gärna kunnat bli en felfri grund och det hade inte gjort ont ;) Men så är det. Man måste tydligen rida HELA banan... Jag som tänkte att det räckte med 1-7 av totalt 12 då :P Jo, men nästa gång - då jävlar :D

Hm, njar, tror inte Norrahammar hade något att bjuda på som jag föll för, eller rättare sagt så lockade andra klubbar mer just runt de helgerna. Jag har tänkt att åka till bland annat Aneby, Lammhult och Bratteborg istället. Men rätt som det är så borde vi ju råka fara på samma tävling! För du har väl inte gett upp hoppningen väl? :O

Vad gäller din dressyr så måste du väl förstå att hoppning är vad som gäller! Plåga sig igenom sådant trams kan ju inte vara nyttigt ^^

2013-08-20 @ 17:40:04
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0