Oh love

Min finifinis, ett ridpass kvar innan det gäller. Min veckoplanering sprack lite, dels för att det har varit så sjukt dåligt väder och igår hade jag så ont i halsen att jag inte ville utsätta den för någon ridning alls. I Onsdags tog jag mig i kragen och red ut iaf. såhär såg himlen ut då;
Vi blev blöta japp. Men han fick galoppera av sig och bara göra som han ville. Istället för sporrisporri och krök på nacken. Sen blev det ofrivillig vila igår då och idag red jag igenom program och övade på lite moment i programmet. Mest vänd rätt upp halt -VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT!?

Sen även den här konstiga som kommer efter en 15 m galoppvolt, avbrott såfort volten är "färdig" vänd snett över(?) ny galoppfattning över medellinjen. Satte fattningarna i bibehållen form tillslut. Han var väldigt fin idag, särsklit efter att en häst gick ut och dörren lämnades öppen, då vaknade han till lite mer och ville framåt. Hoppas han är lagom på tårna på Söndag :)
Imorgon blir det ett liknande pass som idag, lite tvätt och puts och pack, sen får han väl gå ut ett par timmar med täcke på Söndag. Hade jag vart superwoman hade jag åkt till stallet efter jobbet Söndagmorgon och gått en promenad och sen hade han fått vara inne, men det finns liksom inte att välja på. Han blir ledsen om han blir lämnad och stabbig i benen så han måste gå ut. Kommer få sova typ 3 timmar innan le tävling, hehe.. Men bara en natt kvar sen och då går jag mot två veckors semester sååååååatteh. Wish us luck!

Kommentarer
Postat av: Celie

Lycka till!! Äg.

2013-08-16 @ 23:19:08
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0