Party with my pain

Lika fin som Nickelus är på denna bilden är jag sugen på att klippa honom. Har bestämt att det blir på Söndag dagen efter tävlingen då han fortfarande är någorlunda ren. Ska ringa veterinären imorgon och se om de skriver ut lugnande, man får bremsa så länge annars när man ska ta ben/huvud. Någon som vet om det är dyrt?
Dagens ridning gick väldigt bra, igår blev det trim på bettet på bilden som ni vet att jag älskar, medans Nicke är lite mer pessimistisk. Lite genomtrim och framåtgalopp mest. Idag blev det vanligt bett och lite hoppning på schemat, var väldigt fina övningar uppbyggda som vi änvände oss utav, red fram på volt över bom, räcke, bom. Hoppade igenom en serie och sen lite enkelhinder som tillslut fick bli en bana. Hoppade 100-110 och det kändes väldigt bra även om jag hade svårt att hitta "rätt" galopptakt. Antingen går det för sakta och om jag tar en förhållning då så blir det nästan stillastående, eller så går det för fort och då hjälper det inte att ta, (då kommer huvudet upp och hela ekipaget ramlar isär) utan man kan bara välja framåt vilket varken jag eller Nicke är speciellt trygga med.. Men när jag hittar en lagom-mellanting galopp och inte börjar plocka förrän jag vet att/om jag behöver det så blev det väldans bra. Speciellt när man hittar den galoppen och får trycka på litelite sista två, då blir det superstuds under fötterna på mitt älskade djur.
Taggar iaf. lördagens 100-klass, det ska bli ruuligt!

Annars idag så har jag klippt mig, varit hos Vickan och klippt hennes Laban och sedan tvättat och fixat iordning tältet. Doktig!

Kommentarer
Postat av: Celie

Äckligt fin bild. Iiih, lycka till på lördag :D

2013-08-29 @ 22:29:51
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0