Runnin' wild

Väskan färdigpackad 18.7 kilo, det måste vi ju komma undan med!?
Var iväg och mötte upp Jocke för att kolla in en lägenhet i Huskvarna, började med att forvånas över att bilen stod på våran innergård tills jag kom på att jag ju parkerade där för det var fullt på gatan. Glömde visst att gå ut och flytta den igårkväll, satt världens trevligaste lapp på rutan, ska ta en bild sen!
Över till lägenhetn; den vi bor i nu är ganska sunkig, speciellt toan och köket. När vi flyttade in så hade de gjort om ett rum med parkettgolv och tapeter, det vi har som sovrum. Enda kruxet är att de inte flyttade på garderoberna när golvet las.. eller satte dit några trösklar haha. Så ja det är lite hej kom och hjälp oss över det hela, men hyresvärden är världens mest nonchalanta gubbe och vi orkar inte tjata. Så vi vill flytta. Efter vad våra ögon fick skåda idag så tror jag att vi båda uppskattar våran nuvarande lägenhet ungefär 100% mer. Fy. fan. såg ut som det hade bott en knarkandes grottmännsika där i 20 år utan att ha gått ut på hela den tiden. Hade jag visat en sådan lägenhet hade jag skämts och börjat med att be alla hålla för näsan och ha överseende för att den skulle totalrenoveras innan inflytt. Hon sa ingenting liknande utan bara hälsade oss välkomna att stiga in och se oss omkring, vi var först in och först ut kan jag lova.
Nu ska jag byta om till stallkläde och hämts fina Lisis så ska vi rida :D Sen ska jag packa färdigt necessären, väga handbagaget, lämna giggs, lämna bilen, duscha det noggrannaste som går och sen bara vänta på att klockan blir 5.30 då vi drar mot göteborg!! 13.05 imorgon svensk tid ska ni alla hålla tummarna för att vi går på bussen som vi kommer hinna med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0