This ain't a scene, it's a god damn arms race

Hemma och välbehållen efter två dagars resa, tre dagars festival, utan dusch. Inlägg om resan kommer komma men kan avslöja redan nu att det var awesome!
Idag hittills har jag hunnit med att fixa iordning i vårat badrum som har varit kaos ett tag, lagt undan alla smink/hårprodukter som man inte använder så ofta och ställt iordning resten, skurat golvet och rensat handfatsavloppet, tror jag är värd en lunch från spicy house nu.. Men kanske bara skulle äta frukost istället?
Annars har jag mest suttit här och klickat runt bland grejer jag vill ha men inte har råd med för att jag knappt får någon lön nästa månad. Har ju inte fast anställning så har ju inte någon betald semester. Men det jag vill ha är iaf;
Plus sporrar och ridbyxor men det vet jag inte riktigt hurdana jag vill ha. Mina bruna Esperadoridbyxor är så slitna att dom är genomskinliga i rumpan nu, så nej tack till dom. Men skulle kunna tänka mig ett nytt par sådana ändå, dom har hållt länge till det priset. Och om någon ligger inne med sporrtips så ge mig! Behöver något häftigt som gör att det händer lite att ta på innan jag går in på dressyrbanan.
Ska väl åka mot stallet om en stund, har inte ridit ordentligt sen tävlingen, idag blir det nog någon form av hoppning inför lördag, sen är det stallmöte ikväll så väntar väl mest på att klockan ska gå just nu.
Skulle dock kunna åka upp till öxnehaga och slå upp tält så det torkar och sopa ur det lite, plus sola mig själv, men orkar jag det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0