Hangover

Gårdagen förtjänar verkligen sitt eget inlägg för fy fan rent ut sagt va nytta jag gjorde igår!
Började med att mamma hämtade mig, släppte henne på jobbet sen till stallet. Utsläpp och sedan en massa fix i väntan på att Nicke skulle äta vilket han knappt gör om han blir lämnad ensam. Red honom sen på banan i den lånade dressyrsadeln, gick så bra! Han hade vilat i två dagar men då är han ju som finast, lika stöd i båda tyglarna lite för mycket, men lätt att rida upp ifrån det. Rullade bara på ordentligt i alla gångarter och såg till att han var lite uppe med nacken och mycket under med bakbenen.
Efter detta for jag hem och åt frulle sen var det bara att bege sig mot Bankeryd där jag hämtade Elin, lämnade tillbaka sadel, mot Sjövik och hämta transport, sen till Tunabo för ridning.
Lillan Off Salamone, har varit på Riddersberg och blivit inriden av Linda (som jag hoppar för) hon rider in hästar där i utbildningssyfte för eleverna då. Riden i alla gångarter på lina. Jag hade ridit lös igår om det inte hade blåst så. Ta alltid det säkra före det osäkra med ungisar, tack.
Peters On, riden i skritt och trav väldigt smidig hittills, föll i galopp vid ett tillfälle och det var ingen big deal alls. Tyckte denna såg lite lurig ut sist när vi lösgalopperade, den typ bockar fast jättemjuka hopp mest, påminner mig dessutom om Clifford. Men nu vid ridning för andra gången på genomsnäll häst kan jag nog slå det ur hågen.
Nils On, har också varit på Riddersberg men hann inte lika långt som Lillan utan har skrittat och travat, vilket vi också kört på då denna är lite mer vaken. Dock känns alla tre som att man kan släppa dom vilken dag som helst, speciellt efter alla turer med Bjutt därute och ingen är i närheten av henne ;)

När ridandet var färdigt så lastade vi bal och fyllde havrehink sedan körde jag hem Elin och sedan körde jag balen till perstorp där jag rullade och ställde den upp själv, så jävla stark! Sen red jag Sodi åt Sophia, har ju sett honom en del nu under tiden jag stått där, men det var inte som jag trott att rida på honom! Såg spöken och studsade ett tag runt med nosen mellan frambenen och krummade, haha längesen jag satt på en sån häst :D Kom till ridning tillslut iaf. han var känslig för allt förutom skänkeln. Men det löste sig det med och han blev riktigt fin även om jag bara red på ena halvan av ridbanan för den andra var livsfarlig så vi behövde springa ifrån den vårat snabbaste. En häst jag gärna rider igen.
Efter det var det bara att leta fram klippmaskinen och ge Frasse en omgång med saxen, bara hals och under magen så det gick snabbt iaf. Sen fick jag köra ut till Sjövik igen och lämna transporten där. Igår somnade jag alltså ovaggad och jag har en känsla av att jag gör det även idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0