Hey, hey, you, you.

Funderar på att gå och lägga mig igen.. Tog stallet imorse så behöver egentligen inte göra så mycket ikväll innan jobbet. Har ont i halsen och är spänd i hela axlarna, såndär typisk förkylningsvärk. Ska ta en låång dusch nu och smörja med liniment sen blir det nog raklång i soffan..
Släppte ut hästarna imorse och Nicke såg verkligen inte rolig ut i bakbenen, ena var tjockt ända ner över kota och kronrand, han är lite sårig bak fortfarande efter resan till och från vissmålen då han trampade sönder sig i transporten sen är nog en del mugg med. Hoppas snön liger kvar och att det kommer mer så benen verkligen blir rena och kylda av sig själva.
Tycker han har varit mycket finare i benen nu i och med att de går ute mer hos Sophia, men nu verkar det komma tillbaka. Det var ju inte precis så att han gick hårt igår då det bara var en klass plus att jag ledde honom en stund efter samt lindar numera bak under transport.. Veckan ut blir det vila eller skritt så får vi se hur det är med honom framåt måndag efter nattjobb och norrlandsbesöket i helgen.
Ignorera rexten men visst var jag snygg igårmorse på jobbet? ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0