I'm just dreaming of tearing you apart

Usch.. Känner att jag verkligen behöver skriva ifatt mig här, det är aldrig roligt faktist för då blir det inte så ingående som man tänkt sig från början. Hade ute sadeltjejen i förra veckan iaf. försov mig så hon ringde och väckte mig, perfekt!
Hon hade med sig en hel del, men det var bara två som hon tyckte jag skulle rida i varav den ena var den jag lånat av en bekant, men efter några varv i den så blev det ett nej. Red även i en Kentaur som låg bäst av de vi provade, ingen var perfekt. Men jag tror inte det går att finna knappt just nu iaf. Pga ojämnt musklad rygg och helt omusklad plånbok. Får låna Kentauren några dagar till men jag tycker den känns B i kvaliten och midjan är typ spagatbred. Okej jag överdriver men jag gillar den nog faktist inte, har jag bestämt mig för, över min prisklass med just nu.

Idag stod som sagt hoppträning på schemat, fick order om vad jag skulle bygga och det blev en serie längst ena långsidan. Fick änvända alla stöd ändå (som vanligt.)
Räcke 6m - tre studs 2,80 - 6 m oxer, började dock med räcke, fem bommar, oxer. Det gick väldigt bra och jag fick mest åka med och låta Nicke jobba själv. Fick rida in på första (hoppade från båda hållen) och sen bara hålla manen och åka igenom för att Nicke själv ska hitta balans, inte hoppa så flackt utan börja arbeta, samt sluta förlita sig helt på mig. Eftersom vi båda är halvkassa på att ta beslut samt om en av oss blir osäker så blir båda det. Så då är det ju bra om han får en känsla av att han kan själv och det blir bra dessutom vilket det blir med hjälp av övningarna vi körde idag :)
Mot slutet körde vi bara från räcket till oxern och höjde den ganska mycket, tänkte höjt tio till men de hålen existerade inte ;(
Men alltså ni fattar inte hur jäkla bra han hoppade på detta, jag ba: "eeh var är min underskänkel och varför är vi i luften så länge, oj där kom ryggen med och bakbenen, var är min balans i landningen?"
Hehe lite lyrisk bara, hoppas att någon fotoglad kan följa med innan det blir för hårt i backen, nu är det dock jobb i ett, plus tävling, mer jobb och sen upp till Jockes föräldrar.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Sv: Jag ställer på att hänga med och fota! :D

Det hade varit riktigt roligt att åka till JFK på söndag, men eftesom jag inte ser några fler pengar in på ett tag så blir jag lite nojig. Är ju ändå 3-400 kr för en jkpg resa :/ eheh. Och jag tycker om er ändå, trots helklippt häst och sporrar (;

2013-12-03 @ 15:39:18
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0